sâmbătă, iulie 13, 2024
POVEȘTIR3 PODCASTTeologul Danion Vasile la PoveștiR3: Vaccinurile anti-covid cu ARN mesager deja nu...

Teologul Danion Vasile la PoveștiR3: Vaccinurile anti-covid cu ARN mesager deja nu mai sunt vaccinuri, ar trebui să li se spună altfel. O voce de la amvon care face reclamă procedurii de vaccinare ar arăta că nu crede cu-adevărat în Hristos

Cunoscutul teolog și scriitor Danion Vasile a spus la PoveștiR3 că vaccinurile anti-covid nu ar trebui să fie numite vaccinuri, deoarece sunt rezultatul unei tehnologii diferite de vaccinurile clasice, cunoscute.

El a spus că medicii sunt lăsați de Dumnezeu pentru a ne vindeca și nu are nimic împotriva vaccinurilor clasice, cunoscute și testate până acum.

Însă este de părere că noile vaccinuri nu se încadrează în această categorie și crede că Dumnezeu va permite apariția unui vaccin anti-covid care să nu aibă efecte negative.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Dumnezeu i-a lăsat pe medici, trebuie să înțelegem. Ani de zile oamenii s-au vaccinat cu vaccinuri ale căror efecte au fost studiate ani de zile, oamenii s-au vindecat. Părinți cu viață sfântă s-au vindecat, pentru că erau vaccinuri făcute cu metoda tradițională.
Vaccinurile anti-covid cu ARN mesager deja nu mai sunt vaccinuri, ar trebui să li se spună altfel. Nu este corect să numești vaccin anti-covid chestia primită de la Pfizer, Moderna sau mai știu eu cine. Numai și prin faptul că lipsește perioada de observație a efectelor negative.

Sunt pentru vaccinarea pentru vaccinurile care au fost testate. Dacă m-aș duce în Africa, nu văd nicio problemă în a face vaccinurile care se fac pentru bolile de-acolo.

Cred că vaccinul anti-covid așa cum e acum poartă în chip mincinos numele de vaccin. Cred că Dumnezeu să facă să apară un vaccin care să nu aibă efecte negative.

Cred că vaccinurile de până acum, cele mai multe, erau bune. Nu cred că vaccinul anti-covid este vaccin. Bănuiesc că au apărut forme alternative de tratament”, a spus el la PoveștiR3.

În ceea ce privește implicarea Bisericii în promovarea vaccinării, Danion Vasile spune că cine ar face asta de la amvon ar arăta că nu crede cu-adevărat în Hristos. Scriitorul a mai declarat că este nevoie de suprimarea vocii Bisericii pentru a se putea înfăptui un plan de răsturnare a ordinii lumii.

„Reprezentanți ai Bisericii pot să promoveze în chip mincinos despre vaccin de la amvon, numai că vor lua plata lor de la Dumnezeu.

O voce de la amvon care face reclamă procedurii de vaccinare ar arăta că nu crede cu-adevărat în Hristos.

Cred că dacă s-ar ajunge la nivel oficial ca Biserica să fie forțată să promoveze vaccinarea, vor exista voci harismatice, proorocești și turma mică a lui Hristos va reuși să surpe atacurile.

Câtă vreme ești preot, nu ai făcut facultatea de medicină, nu ai studiat îndeajuns problema, nu te pronunți.

Ei nu sunt doar niște intelectuali împotriva Bisericii sau care vor să vândă țara asta, asta e varianta pentru copii, ei de fapt sunt niște slujitori ai unui plan de răsturnare a ordinii lumii. De-aia este nevoie de atâta reclamă și de suprimarea vocii Bisericii”, a afirmat Danion Vasile.

Autorul „Jurnalului convertirii” a mai spus că Pilat din Pont are foarte mulți urmași între conducătorii din zilele noastre.

„Din păcate, așa cum s-a profețit, trăim vremuri în care mai-marii acestei lumi Îl vor prigoni pe Hristos, legalizând păcatele împotriva firii, convinși fiind că apără libertatea. Mai-marii acestei lumi sunt urmași, nici măcar urmași, ci o altoire între Pilat și Iuda.

Dacă înțelegi că Pilat are atâția urmași între conducătorii zilelor noastre, devine foarte clar că ar putea veni prigoana”, a precizat el.

Puteți asculta podcastul integral pe YouTube, Soundcloud sau Facebook. Dacă doriți să sprijiniți Podcastul PoveștiR3 nu uitați să vă abonați la canalele noastre!

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE