miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATETentativă eșuată de „Cancel Culture” la București: Statuia savantului Nicolae Paulescu a...

Tentativă eșuată de „Cancel Culture” la București: Statuia savantului Nicolae Paulescu a fost vandalizată, dar tinerii s-au mobilizat și au refăcut-o rapid FOTO

Luni 12 septembrie, statuia savantului Nicolae Paulescu, aflată în zona Spitalului Universitar din București, a fost vandalizată.

Niște persoane rămase, până acum, necunoscute, au scris pe soclul statuii cuvântul „nazist”, desenând și zvastica pe sculptura care-l înfățișează pe marele savant român.

Din fericire, la doar câteva ore după incident, tinerii de la grupurile „Noi Românii” și „Honor et Patria” s-au mobilizat și au readus monumentul în starea inițială.

„România nu tolerează „cancel culture” ”, au scris ei pe facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Cancel Culture” sau „Cultura anulării” este un fenomen promovat de stânga occidentală, prin care se cere eliminarea din viața publică a unor personalități din trecut, pe baza unor acțiuni sau vorbe considerate, azi, incorecte politic.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE