marți, martie 5, 2024
ACTUALITATEȚara Galilor, una dintre cele mai woke țări prezente la CM din...

Țara Galilor, una dintre cele mai woke țări prezente la CM din Qatar, învinsă cu 2-0 de Iran

Țara Galilor a fost învinsă de naționala Iranului, scor 2-0, într-un meci contând pentru grupa B a Cupei Mondiale la fotbal din Qatar.

Meciul a fost dominat de iranieni, care s-au impus într-un final prin golurile marcate Chesmi și Rezaeian.

Înainte de partidă, jucătorii și oficialii din Țara Galilor au criticat dur decizia FIFA de a nu-i lăsa să promoveze mișcarea LGBT, prin purtarea unei banderole în culorile curcubeului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Țara Galilor a fost una dintre țările care au anunțat, înainte de primul meci, că doresc să protesteze împotriva legislației din Qatar, considerând că trebuie să susțină cauza mișcării LGBT.

Federația Internațională de Fotbal (FIFA) a decis că țările participante la Qatar 2022 trebuie să respecte legile țării gazdă, așa că galezii, germanii și englezii, printre alții, au renunțat la purtarea banderolei LGBT. Totuși, galezii au purtat o banderolă pe scria „Salvați Planeta” (foto).

Germania, care a decis să protesteze punându-și mâinile la gură, a luat bătaie de la Japonia.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. Imi place din ce in ce mai mult acest campionat in care tarile slabite de ideologii degenerate iau bataie de la tari cu morala si cultura normale

    • Jucătorii iranieni nu au cîntat imnul în meciul pierdut cu Anglia pe motive politice interne: represiuni, drepturile omului și altelw. Nici aceștia nu par mai breji.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE