ACTUALITATEJucătorii Germaniei au protestat împotriva interdicției de a promova LGBT în Qatar....

Jucătorii Germaniei au protestat împotriva interdicției de a promova LGBT în Qatar. Fotbaliștii-activiști au fost bătuți, însă, de Japonia

Jucătorii naționalei de fotbal a Germaniei au protestat, prin punerea mâinii la gură, împotriva interdicției de a purta banderole LGBT pe mâini la meciurile de la Cupa Mondială din Qatar.

Selecționata Germaniei a făcut acest gest la începutul partidei împotriva Japoniei, disputată pe 23 noiembrie la Al Rayyan, în Qatar.

La începutul competiției, a existat o inițiativă olandeză prin care unele țări au fost de acord să poarte banderole în culorile LGBT la meciurile din Qatar, în semn de protest față de faptul că homosexualitatea este ilegală în această țară.

Respectivele țări au ținut de principii doar până când FIFA a anunțat că jucătorii care vor purta așa ceva vor primi cartonașul galben.

Atitudinea fotbaliștilor germani este cel puțin ipocrită, având în vedere că în țara lor,  au fost arestați oameni în propriile case, doar pentru că nu au fost de acord cu măsurile de carantină anunțate de autorități. Un caz notoriu este cel al doctorului Andreas Noack, arestat de poliție în direct.

Tot în Germania, poliția a venit cu rigla pentru a măsura și păstra distanța de 1,5 metri dintre participanții la un protest împotriva măsurilor din ultimii doi ani.

Fotbaliștii germani par să-și fi consumat toată energia pe activism, fiind învinși în meciul contra Japoniei. „Samuraii” s-au impus cu 2-1, după ce au fost conduși cu 1-0.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Selecționata Germaniei trebuia sa vina in Qatar sa joace fotbal nu sa faca un miting LGBT. Rezultatul meciului a demonstrat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate