ACTUALITATESUA | Victorie mare pentru conservatori: Glenn Youngkin a câștigat postul de...

SUA | Victorie mare pentru conservatori: Glenn Youngkin a câștigat postul de Guvernator al Virginiei, stat tradițional progresist. Republicanul se opune obligativității vaccinării

Republicanul Glenn Youngkin a câștigat cursa pentru postul de Guvernator al statului american Virginia, anunță Fox News.

Acesta este proiectat câștigător cu 50,9% dintre voturi, iar oponentul său democrat a obținut 41,9%.

Victoria lui Youngkin este considerată în Statele Unite ca un vot de blam asupra politicilor lui Joe Biden, cel care l-a susținut puternic pe democratul Terry McAuliffe. De altfel, Biden, Kamala Harris și Barack Obama s-au deplasat în Virginia pentru a-l promova pe candidatul democraților.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dar pozițiile politice radicale ale candidatului stângii l-au îndepărtat de oamenii obișnuiți. Insistența de a promova transgenderismul și mai ales Teoria Rasei Critice (CRT) în școli s-au dovedit prea mult și pentru acest stat. Acesta a stârnit mânia electoratului după ce a spus că „părinții n-ar trebui să aibă un cuvânt de spus despre ceea ce învață copiii la școală”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Glenn Youngkin s-a poziționat clar de partea părinților în disputa pe educație și a mizat pe susținerea legii și a ordinii în stat. Mai mult, Youngkin le-a spus cetățenilor din Virginia că nu va susține obligativitatea vaccinării și a purtării măștilor.

Glenn Youngkin este căsătorit și are patru copii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...