ACTUALITATESUA | Victorie mare pentru conservatori: Glenn Youngkin a câștigat postul de...

SUA | Victorie mare pentru conservatori: Glenn Youngkin a câștigat postul de Guvernator al Virginiei, stat tradițional progresist. Republicanul se opune obligativității vaccinării

Republicanul Glenn Youngkin a câștigat cursa pentru postul de Guvernator al statului american Virginia, anunță Fox News.

Acesta este proiectat câștigător cu 50,9% dintre voturi, iar oponentul său democrat a obținut 41,9%.

Victoria lui Youngkin este considerată în Statele Unite ca un vot de blam asupra politicilor lui Joe Biden, cel care l-a susținut puternic pe democratul Terry McAuliffe. De altfel, Biden, Kamala Harris și Barack Obama s-au deplasat în Virginia pentru a-l promova pe candidatul democraților.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dar pozițiile politice radicale ale candidatului stângii l-au îndepărtat de oamenii obișnuiți. Insistența de a promova transgenderismul și mai ales Teoria Rasei Critice (CRT) în școli s-au dovedit prea mult și pentru acest stat. Acesta a stârnit mânia electoratului după ce a spus că „părinții n-ar trebui să aibă un cuvânt de spus despre ceea ce învață copiii la școală”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Glenn Youngkin s-a poziționat clar de partea părinților în disputa pe educație și a mizat pe susținerea legii și a ordinii în stat. Mai mult, Youngkin le-a spus cetățenilor din Virginia că nu va susține obligativitatea vaccinării și a purtării măștilor.

Glenn Youngkin este căsătorit și are patru copii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate