ACTUALITATESUA | Proiectul de buget al lui Joe Biden elimină termenul de...

SUA | Proiectul de buget al lui Joe Biden elimină termenul de „mamă”. În loc, democrații au introdus „persoane care nasc”

Proiectul de buget pentru anul fiscal 2022 al administrației conduse de Joe Biden elimină termenul „mamă” și îl înlocuiește cu „persoane care nasc”, într-o decizie fără precedent în istoria Statelor Unite ale Americii.

În secțiunea care prezintă planurile viitoarei administrații privind sănătatea publică, administrația Biden scrie despre necesitatea întăririi infrastructurii, pentru a combate „rata ridicată a mortalității maternale și a disparităților bazate pe rasă în ceea ce privește efectele printre persoanele care nasc”.

Folosirea expresiei „persoane care nasc” a stârnit nedumerire printre aleșii americani. Directorul Biroului de Management și buget, Shalanda Young, a explicat că terminologia „trebuie să fie mai inclusivă în ceea ce privește probleme complexe”, scrie Breitbart.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu siguranță, oficialul democrat se referă la identitatea de gen (gender), deoarece aceasta postulează că o femeie biologică nu este neapărat de genul feminin.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Aceasta se poate „identifica” ca și bărbat.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...