ȘTIRIVIDEO A nins pe Transfăgărășan si pe Transalpina. DN 67C a fost...

VIDEO A nins pe Transfăgărășan si pe Transalpina. DN 67C a fost închis între Rânca și Obârșia Lotrului

ACTUALIZARE 16:45 Autoritățile au anunțat că duminică, 18.10.2020, începând cu ora 10:30, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (viscol și vizibilitate redusă) și pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră, au luat decizia închiderii circulației rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina) între Rânca (km 34+800) și Obârșia Lotrului (km 59+800).

Reamintim că începând de marți, 20.10.2020, circulația rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe anumite sectoare ale drumurilor menționate anterior, după cum urmează:

– DN 7C între km 104+000 ( Piscu Negru ) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada );
– DN 67C – între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat).

Precizăm că măsura închiderii circulației rutiere pe aceste sectoare de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Drumarii au intervenit sâmbătă, 17 octombrie, cu utilaje și material antiderapant pe Transalpina și pe Transfăgărășan, unde a nins, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care a precizat că este prima intervenție din acest sezon.

De asemenea, CNAIR reamintește că începând din 20 octombrie sectoare de pe cele doua drumuri naționale vor fi închise circulației publice.

„Primele intervenții cu lama si material antiderapant din iarna20202021. Se intervine cu lama si material antiderapant pe DN7C, Transfăgărășan, si DN67C, Transalpina, intre Rânca si Obârșia Lotrului, pentru asigurarea condițiilor de circulație în siguranță pentru participanții la trafic”, a transmis CNAIR.

De asemenea, Compania reamintește că începând cu data de 20.10.2020 se închid circulației publice următoarele sectoare de drum:

– DN 7C intre km 104+000 (Piscu Negru) si km 130+800 (Cabana Balea Cascada );

– DN 67C – intre km 34+800 (Rânca) si km 79+200 (Curpat).

„Precizăm că măsura închiderii circulației rutiere pe aceste sectoare de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea in orice moment in aceste zone”, subliniază CNAIR.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...