ACTUALITATESUA | Președintele Joe Biden plănuiește să candideze la alegerile prezidențiale din...

SUA | Președintele Joe Biden plănuiește să candideze la alegerile prezidențiale din anul 2024

Karine Jean-Pierre, purtătorul de cuvânt oficial al Casei Albe, a confirmat luni intențiile președintelui democrat Joe Biden de a candida pentru un nou mandat peste doi ani, scrie BFMTV, citat de Mișcarea de Rezistență.

„Pentru a fi clar, așa cum a spus în mai multe rânduri, președintele intenționează să candideze în 2024”, a scris ea pe Twitter.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Această declarație vine după publicarea mai multor articole despre dezbaterile din cadrul Partidului Democrat referitoare la o eventuală candidatură lui Biden. Acesta va împlini anul acesta 80 de ani, iar la sfârșitul unui al doilea mandat ar avea 86 de ani.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Președinția este o meserie foarte grea, iar realitatea dură este că președintele ar fi mai aproape de 90 de ani decât de 80 de ani, la sfârșitul unui al doilea mandat”, a subliniat, pentru The New York Times, David Axelrod, unul dintre strategii de campanie pentru Barack Obama în 2008 și 2012.

Președintele american Joe Biden, a spus, la finalul anului trecut, că ar candida și la viitoarele alegeri prezidențiale „dacă starea de sănătate îi va permite”, precizând că el „respectă cu tărie soarta”. Acesta a precizat că i-ar plăcea să aibă o nouă luptă cu fostul președinte republican, Donald Trump.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate