marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATESUA | Guvernatorul republican al Floridei, DeSantis, semnează legi împotriva mandatelor de...

SUA | Guvernatorul republican al Floridei, DeSantis, semnează legi împotriva mandatelor de vaccinare, sfidând politicile lui Joe Biden: Azi ridicăm oamenii!

Guvernatorul republican al Floridei, Ron DeSantis, a sfidat politicile președintelui Joe Biden, când a ales Brandon (Florida), ca locație în care a semnat unele acte legislative esențiale împotriva mandatelor de vaccinare împotriva Covid-19, potrivit Life Site News.

„Suntem foarte încântați să fim aici. Auzim atât de multe despre toate aceste lucruri: mandate, restricții, distrugerea oamenilor. Azi, ridicăm oamenii!

Oferim protecție oamenilor: nicio asistentă, niciun pompier, niciun ofițer de poliție, niciun camionagiu, nimeni nu ar trebui să-și piardă locul de muncă din cauza acestor vaccinuri Covid. Respectăm libertatea individuală a oamenilor în acest stat”, a declarat guvernatorul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Întrebat de un reporter dacă a ales orașul Brandon intenționat pentru a-l sfida pe președinte, DeSantis a răspuns: „Cred că Brandon, Florida, este un oraș american grozav. Cred că oamenii de aici sunt fantastici. Suntem mândri să luăm o poziție pentru libertate în Brandon, Florida”, a spus el.

Potrivit unui comunicat de presă publicat de biroul guvernatorului, proiectele de lege semnate joi interzic mandatele generale de vaccinare împotriva Covid-19 ale angajatorilor, solicitând acestora să ofere o gamă largă de opțiuni de scutire de la vaccinare, între care intră credințe religioase, diferite aspecte ale stării de sănătate și imunitatea naturală.

Legile vor impune amenzi mari angajatorilor care încalcă legea și vor interzice în mod oficial entităților guvernamentale să ceară cuiva, inclusiv angajaților, să se vaccineze.

Legislația abordează, de asemenea, mandatele impuse în mediul educațional, interzicând instituțiilor de învățământ să ceară studenților să se vaccineze, întărind legal interdicția guvernatorului privind mandatele de purtare a măștii în școli. Totodată, le sunt interzise districtelor școlare să pună în carantină „elevi sănătoși” și le este permis părinților și elevilor să dea în judecată districtele școlare care încalcă legile.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate