vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATESorin Lavric (AUR): Trântorul de la Cotroceni a livrat cu ochii închiși...

Sorin Lavric (AUR): Trântorul de la Cotroceni a livrat cu ochii închiși și sistemul de apărare Patriot al României, fără să obțină nicio garanție că țara noastră va primi un alt sistem în schimb sau banii necesari pentru achiziționare de noi sisteme de apărare care să asigure securitatea granițelor țării

Senatorul Sorin Lavric (AUR) afirmă că președintele Klaus Iohannis s-a folosit de funcție pentru interesul personal, sacrificând interesul țării.

Domnia sa a dat ca exemplu cedarea sistemului Patriot pentru Ucraina, pentru care, spune senatorul AUR, România nu a primit nimic în schimb.

„După ce și-a pus costumul de Superman și s-a dat în stambă în fața întregii lumi, anunțând că va candida la șefia NATO, încălcând astfel toate cutumele diplomatice și stârnind hohote de râs în toate cancelariile occidentale, vulnerabilizând relațiile diplomatice ale României, acum trântorul de la Cotroceni se milogește cu mâna întinsă în fața liderilor Uniunii Europene să-i dea și lui o funcție de șefuleț, orice, numai să pară în continuare important în fața consoartei de la Sibiu.

Cum vrabia mălai visează, presa cotrocenistă a lansat de zor în ultimele zile tot felul de liste și listuțe în care Iohannis apare ca fiind fie viitorul șef al Comisiei Europene, fie viitorul președinte al Consiliului European, fie viitorul ministru al Apărării Europene sau viitorul reprezentant special pentru Ucraina, de mai că-ți vine să zici despre el că este un munte de competență după care românii ar trebui să verse lacrimi amare pentru că își termină mandatul. În realitate, trântorul de la Cotroceni speră să se bucure încă cinci ani de excursii exotice și avioane de lux, de data aceasta pe banii tuturor europenilor.

În timp ce liderii din Polonia, Ungaria și alte țări au profitat de contextul geopolitic pentru a negocia tot felul de beneficii și avantaje pentru țările pe care le reprezintă, trântorul de la Cotroceni și-a văzut doar de interesul propriu și personal, sacrificând toate interesele strategice și naționale ale României. Bașca, a livrat cu ochii închiși și sistemul de apărare Patriot al României, fără să obțină nicio garanție că țara noastră va primi un alt sistem în schimb sau banii necesari pentru achiziționare de noi sisteme de apărare care să asigure securitatea granițelor țării.

La alegerile prezidențiale din acest an, românii trebuie să spună un NU hotărât covrigarilor, ostașilor rotofei sau independenților închipuiți, cu aere de NATO, și să aleagă un președinte patriot, care să se lupte pentru interesele țării și să-i reprezinte cu cinste și cu fruntea sus în fața tuturor liderilor lumii”, a spus Lavric într-un comunicat.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE