ACTUALITATESorin Iftimi, respectat istoric din Iași, a decedat zilele trecute în urma...

Sorin Iftimi, respectat istoric din Iași, a decedat zilele trecute în urma vaccinului, fiind bolnav de Covid. Soția: Nimeni nu l-a verificat înainte de inoculare

Istoricul Sorin Iftimi, muzeograf în cadrul Complexului Muzeal Naţional „Moldova” din Iași, a decedat sâmbătă seară la 56 de ani.

Moartea sa prematură a stârnit vii discuții în Iași. Mai precis, dacă acesta era vaccinat sau nu, bolnav de Covid fiind.

Florin Cîntic, directorul Arhivelor Naţionale Iaşi, un apropiat al istoricului Sorin Iftimi, a povestit mărturia soției celui plecat, Rodica Iftimi: „ Sorin Iftimi a făcut vaccinul Pfizer la centrul din Piaţa Unirii/Victoria, miercuri, 27 octombrie, pe o stare generală proastă, se simţea “răcit”. Acolo, la acel centru, nimeni nu l-a verificat sumar, fiindcă in starea lui Sorin era interzisă vaccinarea. Sâmbătă dimineaţă a mers la o clinică privată, unde a solicitat un test Antigen, iar peste 5 ore a primit răspunsul pozitiv. Seara, la 18,50 am chemat Salvarea, care l-a dus la Leţcani, intr-un salon obişnuit. A fost mutat la ATI marţi dimineaţă, 2 noiembrie. Apoi a fost mutat la ATI de la Spitalul de Boli Infecţioase. Până sâmbătă, 13 noiembrie, dimineaţă, la ora 9,30, Sorin NU a fost intubat. Aşadar, Sorin a fost internat fix două săptămâni”.

Cazul a fost comentat de fostul Ministru al Economiei, Varujan Vosganian.

„Vaccinarea împotriva virusului corona fără o verificare prealabilă a stării de sănătate constituie o indiferență/neglijență criminală. Iată un exemplu recent: Sorin Iftimi, respectat istoric din Iași a decedat zilele trecute în urma vaccinului, fiind, la momentul inoculării (27 octombrie 2021) bolnav de COVID. Asaltul anticorpilor generați de boală dublat de efectul vaccinului poate fi, cum se vede, mortal. Rog autoritățile să nu se mai laude cu buluceala de la vaccin a românilor șantajați și să nu mai organizeze maratoane de vaccinare, ci să trateze cu atenție fiecare persoană care dorește să se vaccineze”, a spus scriitorul.

Cazul lui Sorin Iftimi vine după ce duminică, R3media a dezvăluit cazul unei alte persoane, Emanuel Dediu, care și-a pierdut mama, tatăl, bunica și mătușa în interval de o lună.

Alte cazuri găsiți aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Pot confirma ca vecina mea de la etajul 2 a murit saptamana trecuta exact din acelasi motiv.
    Pe fondul unei raceli si a sperieturii constante mediatice, fiind singura si usor influentabila, a mers sa se vaccineze.
    Printre autorii morali ale acestor morti suntem si noi care nu ii cercetam indeajuns pe cei singuri sau care nu ne dam silinta sa le asiguram medicamente.
    Dar marii autori morali sunt cei din media criminala, care practica pornografia fricii si manipularile ordinare, in frunte cu Digi-covid, G4media, Hot news, Libertatea..

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...