marți, martie 28, 2023
ȘTIRIDramă în Vrancea: Un avocat și-a pierdut mama, tatăl, bunica și mătușa...

Dramă în Vrancea: Un avocat și-a pierdut mama, tatăl, bunica și mătușa într-un interval de doar o lună. Toți patru erau dublu vaccinați cu Pfizer

O știre a făcut mare tulburare în județul Vrancea în ultimele săptămâni: un cunoscut avocat din zonă a trecut printr-o adevărată tragedie.

Omul legii și-a pierdut mama, tatăl, bunica și mătușa, într-un interval de doar o lună. Presa locală relatează că „cei patru au murit după ce au luat Covid-19. Toți patru erau dublu vaccinați cu Pfizer. Mama încă avea Covid-19 când a murit, însă ceilalți trei membri ai familiei trecuseră de boală.

În momentul în care mama avocatului a avut primele simptome și s-a testat văzând că este pozitivă, a sunat la medicul de familie care i-a spus să stea liniștită că este vaccinată și că e de ajuns să ia niște vitamine. Din nefericire, starea ei s-a agravat și în câteva zile a murit.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Practic, în ultimele săptămâni, avocatul vrâncean a fost nevoit să-și îngroape patru membri ai familiei. Joi, 11 noiembrie și-a înmormântat bunica, iar ieri, 13 noiembrie, și-a înmormântat tatăl”.

Deși jurnaliștii vrânceni s-au ferit să-i pomenească numele, R3media a aflat că avocatul în cauză este Emanuel Dediu, un foarte promițător tânăr avocat. Un anunț despre decesul tatălui a fost publicat în presa locală.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Din păcate, nu este primul caz în care persoane mor sau suferă afecțiuni grave după efectuarea vaccinurilor împotriva Covid.

Recent, fostul Ministru al Economiei și scriitor foarte cunoscut Varujan Vosganian, a anunțat decesul subit a doi apropiați de-ai săi după vaccinare.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

Anterior, ziarul Național a scris despre un cadru militar din Craiova parapareză ataxică și status post mielită toracală după doza a II-a.

Dr. Simona Gurgu (39 de ani), de la Spitalul Elias, a ajuns în stare gravă după „booster”.

Un gorjean de 47 de ani a murit a doua zi după vaccinare.

O antrenoare de handbal din București de doar 34 de ani a decedat la puțin peste o lună de la vaccinare.

Tot în lumea sportului, s-au înmulțit cazurile în care atleții cad brusc din picioare. Cel mai cunoscut caz este al argentinianului Sergio Aguero. Fotbalistul de 33 de ani riscă să-și încheie prematur cariera.

Tot din păcate, în ciuda acestor exemple și a multor altora semnalate de presă,
președintele Iohannis și autoritățile române continuă să afirme că efectele adverse ale vaccinurilor sunt „imaginare”. În acest context, partidele politice  – cu excepția AUR – doresc adoptarea certificatului verde (de vaccinare), cu motivația explicită de a grăbi vaccinarea oamenilor.

În același sens s-a luat și decizia, criticată unanim, de a impune un prag de vaccinare pentru profesori pentru deschiderea școlilor.

Mai mult, Guvernul s-a angajat să vaccineze, până în 2023, 90% din populație,  inclusiv 20% dintre copiii cu vârsta peste 12 ani.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate