marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATESondaj SUA | Mare parte dintre americani cred că Rusia nu ar...

Sondaj SUA | Mare parte dintre americani cred că Rusia nu ar fi invadat Ucraina dacă Donald Trump era președintele Statelor Unite

Un sondaj întocmit de Rasmussen Reports arată că majoritatea americanilor cred că Federația Rusă nu ar fi început operațiunea militară împotriva Ucrainei dacă în fruntea Statelor Unite ale Americii se afla Donald Trump, conform Breitbart.

Cercetarea arată că aproximativ 57% dintre americani consideră că președintele Joe Biden „ar fi putut face mai mult pentru a preveni invazia Rusiei în Ucraina”. Raportat la spectrul politic, 63% dintre democrați cred că Biden „a făcut tot posibilul” pentru a evita conflictul, în timp ce 80% dintre republicani și 67% dintre „independenți” nu sunt de acord.

La întrebarea „Ar mai fi invadat Rusia Ucraina dacă Donald Trump era președintele SUA?”, oamenii au răspuns „Nu” în proporție de 46% și „Da” în proporție de 38%. Cei mai mulți republicani și independenți, 68%, respectiv 53% au ales prima variantă, în timp ce majoritatea democraților (61%).

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Aproape jumătate (46%) dintre americani au spus că au mai degrabă încredere în republicani să rezolve problemele ce țin de securitatea națională a SUA, în timp ce doar o treime spun același lucru despre democrați. Sub 20% sunt cei care nu au încredere în niciuna dintre părți. Dintre cei neafiliați (independenți), 47% au mai multă încredere în republicani, 17% în democrați și 35% nu au încredere în niciuna dintre părți.

Legat de operațiunea militară rusă în Ucraina, Trump s-a opus clar încă de la început: „Asta e ceva care nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată. Nu s-ar fi întâmplat sub administrația mea. De fapt, chiar au spus unii oameni: cum de nu s-a întâmplat asta în ultimii patru ani, în mandatul meu? Nu s-a întâmplat pentru un motiv foarte întemeiat. Am să vă explic altă dată”, a spus fostul președinte, Donald Trump.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE