ACTUALITATESondaj | 62% dintre românii din mediul urban ar prefera să se...

Sondaj | 62% dintre românii din mediul urban ar prefera să se mute la țară, cu o singură condiție!

Studiul social numit „Digitalizarea Europei”, comandat de o cunoscută companie de telefonie mobilă, arată că 62% dintre români ar prefera să locuiască la țară, majoritatea având o singură obiecție: să fie acces la internet, informează Jurnalul Național.

Acest sondaj a fost realizat pe un eșantion de 15.000 de persoane din 15 țări europene, în perioada 5 mai – 16 iunie 2021. Țările cercetate au fost: Cehia, Estonia, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Spania, Suedia, Marea Britanie.

De asemenea 59% dintre cei care ar opta pentru viața la țară au spus că pandemia le-a influențat în mod covârșitor această opinie.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Se pare că 80% dintre cei chestionați consideră că beneficiile apropierii de natură sunt esențiale și că această chestiune trebui, în mod normal, să fie de la sine înțeleasă.

Datele studiului evidențiază, condiția de bază pentru a locui la țară este, de departe, o conexiune bună la internet, astfel încât 69% dintre români spun că aceasta este obligatorie, iar pentru 25% este de preferat. O constatare similară se întâlnește în rândul tuturor țărilor europene.

De asemenea, mai mult de jumătate dintre cei chestionați, 54%, sunt de părere că o infrastructură bună de servicii de sănătate este esențială, 42% văd important un transport public bun, în timp ce 46% susțin că instituțiile bune de învățământ reprezintă o condiție esențială.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...