vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATESociolog: AUR a depășit USRPLUS în sondaje, e al treilea partid din...

Sociolog: AUR a depășit USRPLUS în sondaje, e al treilea partid din România

Sociologul Vladimir Ionaș, de la Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde, a afirmat că partidul condus de George Simion a ajuns pe locul 3 în intențiile de vot ale românilor, informează Ziare.com.

Pot confirma faptul ca AUR a depășit USRPLUS in sondaje. Nu pot spune momentan procente, dar într-adevăr, AUR este al 3-lea partid din Romania, după PSD si PNL. Nu este o diferență foarte mare intre AUR si USRPLUS, dar a reușit să depășească in intenția de vot USRPLUS”, a declarat Vladimir Ionaș pentru Ziare.com.

Sociologul a explicat faptul ca ascensiunea AUR in sondaje vine pe fondul încrederii tot mai scăzute pe care romanii o au in partidele politice vechi. Potrivit lui Ionas, AUR reușește sa rupă tot mai mult din electoratul USRPLUS, motiv pentru care Alianța înregistrează scăderi la intenția de vot.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Creșterea AUR vine strict pe lipsa de încredere a cetățenilor în politică. USRPLUS nu mai reprezintă acea noutate care i-a adus succesul în alegerile anterioare. AUR i-a luat acest loc.

Prezența estimată la urne foarte scăzută reușește să facă AUR al 3-lea partid din România. In plus, AUR reușește ceva la care nu se așteptau foarte mulți: să rupă chiar din electoratul USRPLUS. O anumită parte a electoratului AUR se suprapune foarte bine cu electoratul USRPLUS, în special când vine vorba despre persoanele cu o educație superioară”, a detaliat acesta.

Acesta nu este primul institut de sondare care confirma ascensiunea fulminantă a AUR. Amintim că un sondaj de opinie realizat de INSCOP în luna martie anunță faptul că Partidul lui George Simion – Alianța pentru Unirea Românilor – a ajuns pe locul trei în intenția de vot a românilor.

Concret: potrivit unui grafic din cercetare prezentat de șeful INSCOP, Remus Ștefureac, pe pagina sa de Facebook, pe primul loc în opțiunile romanilor se află PSD, cu 30,6%, urmat de PNL, cu 26,3% si AUR, cu 15,3%, urmat de Alianța USR-PLUS, cu 14,2%.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

 1. Pesede si penel;e pe primele doua locuri? Ce manipulare ordinara ! Asta e sondajul lui peste prajit! Iar simpatizantii Haur au disonanta cognitiva si nu mai vad adevarul, nici nu mai promoveaza adevarul decat trunchiat, doar ce convine hauritilor. Vai de capul vostru ce va asteapta daca votati Haur, jidanii ne vor invada pe fata, dictatura si tirania UE si WEF va atinge cote naucitoare. Votati-i si veti regreta vesnic! Mai ales ca este ultima noastra sansa de a scapa de tirani si demagogi, de fatarnici vopsiti in suveranisti si nationalisti. George Simion=Georgia Meloni care a pacalit ingrozitor poporul italian ca e nationalista si dupa ce a castigat alegerile a devenit davosiana si ursuliana. Cine sustine ramanerea in UE si NATO, nu sunt patrioti ci, jidani vopsiti..

 2. AUR ESTE SIGURUL PARTID A CARUI DOCTRINA ESTE SI VA RAMANE “REINTREGIREA, SUVERANITATEA SI INDEPENDENTA ROMANIEI” INDIFERENT DE SISTEMUL SOCIAL POLITIC SI PARTENERIATELE STRATEGICE CE NE-AU FOST IMPUSE IN NUMELE LIBERTATILOR RELIGIOASE SI SEXUALE PENTRU VICTORIA FINALA A ” COLONIALISMULUI GLOBALIST”
  AUR ESTE SINGURUL PARTID ROMANESC CARE SE OPUNE VANZATRII PAMANTULUI, BOGATIILOR TARI-INCLUSIV INTREPRINDERILE STATULUI- CATRE STRAINI!
  TOT AUR ESTE SINGURUL PARTID CARE CERE REVENIREA LA SSERVICIUL MILITAR OBLIGATORIU SI REFACEREA INDUSTRUIEI DE APARARE SI A INSTITUTELOR DE CERCETARI NUCLEARE _PASI HOTARATORI IN APARAREA INDEPENDENTEI SI SUVERANITATII ROMANIEI!

  ROMANI! SPRIJINITA DOCTRINA AUR: “REINTREGIRE, SUVERANITATE, INDEPENDENTA”

  Virgil Ciuca
  Bucuresti
  18 mai 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE