ACTUALITATESondaj INSCOP Research: AUR, al treilea partid al României

Sondaj INSCOP Research: AUR, al treilea partid al României

Un sondaj publicat de politologul Remus Ioan Ștefureac pe pagina sa de Facebook prezintă partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) pe locul al treilea în intențiile de vot ale cetățenilor.

15,3% dintre cetățenii României ar credita Alianța pentru Unirea Românilor. La Alegerile parlamentare din decembrie 2020, AUR a obținut puțin peste 9%.

Începând din februarie 2021, AUR este al treilea partid din Romania în ceea ce privește intenția de vot, aproape dublându-și scorul obținut la alegerile din urmă cu 4 luni. Sunt tare curios cum vor arăta cifrele peste o lună, după isprăvile politice recente“, a scris politologul pe Facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În același timp, Partidul Social Democrat conduce clasamentul cu o intenție de vot de 30,6%, pe locul doi se află Partidul Național Liberal cu 26,3%, iar USR-PLUS se află pe locul patru, în spatele AUR, cu o intenție de vot de 14,2%. Partidul Mișcarea Populară și PRO România au intenții de vot de 4,7%, respectiv 3,8%.

Sondajul este reprezentativ pentru luna martie a anului 2021.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate