sâmbătă, aprilie 20, 2024
ACTUALITATESondaj INSCOP Research: AUR, al treilea partid al României

Sondaj INSCOP Research: AUR, al treilea partid al României

Un sondaj publicat de politologul Remus Ioan Ștefureac pe pagina sa de Facebook prezintă partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) pe locul al treilea în intențiile de vot ale cetățenilor.

15,3% dintre cetățenii României ar credita Alianța pentru Unirea Românilor. La Alegerile parlamentare din decembrie 2020, AUR a obținut puțin peste 9%.

Începând din februarie 2021, AUR este al treilea partid din Romania în ceea ce privește intenția de vot, aproape dublându-și scorul obținut la alegerile din urmă cu 4 luni. Sunt tare curios cum vor arăta cifrele peste o lună, după isprăvile politice recente“, a scris politologul pe Facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În același timp, Partidul Social Democrat conduce clasamentul cu o intenție de vot de 30,6%, pe locul doi se află Partidul Național Liberal cu 26,3%, iar USR-PLUS se află pe locul patru, în spatele AUR, cu o intenție de vot de 14,2%. Partidul Mișcarea Populară și PRO România au intenții de vot de 4,7%, respectiv 3,8%.

Sondajul este reprezentativ pentru luna martie a anului 2021.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE