SIMONA HALEP Simona Halep își liniștește fanii: Mă simt minunat!

Simona Halep își liniștește fanii: Mă simt minunat!

Simona Halep a transmis, joi, un mesaj prin care anunță că se simte minunat, după ce în urmă cu câteva zile a fost testată pozitiv, fiind confirmată infectarea cu noul coronavirus.

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Mă simt minunat”,  a scris Simona Halep pe Facebook.

Mesajul este însoțit de o fotografie în care apare zâmbitoare, fiind sugerat și modul în care îți petrece timpul în izolare, anume citind sau navigând pe internet.

Sâmbăta trecută, Simona Halep a anunțat, după cum a relatat R3Media, că intră în izolare, deoarece a fost testată pozitiv.

„Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19, a scris Simona Halep, a anunțat Halep la momentul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite