SIMONA HALEPSimona Halep își liniștește fanii: Mă simt minunat!

Simona Halep își liniștește fanii: Mă simt minunat!

Simona Halep a transmis, joi, un mesaj prin care anunță că se simte minunat, după ce în urmă cu câteva zile a fost testată pozitiv, fiind confirmată infectarea cu noul coronavirus.

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Mă simt minunat”,  a scris Simona Halep pe Facebook.

Mesajul este însoțit de o fotografie în care apare zâmbitoare, fiind sugerat și modul în care îți petrece timpul în izolare, anume citind sau navigând pe internet.

Sâmbăta trecută, Simona Halep a anunțat, după cum a relatat R3Media, că intră în izolare, deoarece a fost testată pozitiv.

„Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19, a scris Simona Halep, a anunțat Halep la momentul respectiv.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...