ACTUALITATE Simona Halep își liniștește fanii: Mă simt minunat!

Simona Halep își liniștește fanii: Mă simt minunat!

Simona Halep a transmis, joi, un mesaj prin care anunță că se simte minunat, după ce în urmă cu câteva zile a fost testată pozitiv, fiind confirmată infectarea cu noul coronavirus.

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Mă simt minunat”,  a scris Simona Halep pe Facebook.

Mesajul este însoțit de o fotografie în care apare zâmbitoare, fiind sugerat și modul în care îți petrece timpul în izolare, anume citind sau navigând pe internet.

Sâmbăta trecută, Simona Halep a anunțat, după cum a relatat R3Media, că intră în izolare, deoarece a fost testată pozitiv.

„Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19, a scris Simona Halep, a anunțat Halep la momentul respectiv.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 10.636 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Articole relaționate

Cele mai citite