ACTUALITATESenatul și-a adoptat programul pentru perioada 23-31 decembrie. Liderul AUR, Claudiu Târziu:...

Senatul și-a adoptat programul pentru perioada 23-31 decembrie. Liderul AUR, Claudiu Târziu: Suntem creștini și propunem ca în Ajunul Crăciunului să nu se lucreze

Plenul Senatului a adoptat, marţi, programul de lucru pentru perioada 23 – 31 decembrie, urmând ca la următoarea şedinţă a Biroului permanent să se ia în discuție propunerea liderului grupului AUR, Claudiu Târziu, ca pe 24 decembrie să nu se lucreze, pentru că este ajunul Crăciunului, anunță Agerpres.

Programul de lucru adoptat de Senat pentru perioada sărbătorilor este următorul:

Miercuri, 23 decembrie, începând cu ora 10,00, senatorii vor lucra în comisiile permanente.

Joi, 24 decembrie, între orele 9,00 şi 16,00 vor fi lucrări în comisiile permanente şi activităţi în circumscripţii electorale.

Vineri şi sâmbătă, respectiv 25 şi 26 decembrie, sunt zile libere.

De luni, 28 decembrie, şi până joi, 31 decembrie 2020, între orele 9,00 şi 16,00 sunt programate lucrări în comisiile permanente şi activităţi în circumscripţii electorale.

În plus, liderul AUR, Claudiu Târziu, a solicitat ca pe 24 decembrie să nu se lucreze, pentru că este ajunul Crăciunului.

“Ştiu că suntem boboci în Parlamentul României, noi, cei de la AUR, dar am vrea să fim respectaţi. Eu sunt liderul grupului AUR, nu am fost întrebat nici asupra programului, nici asupra componenţei comisiilor, nici asupra multor lucruri, nu am fost consultat deloc.

Înţeleg că aveţi majoritatea, vă felicit pentru asta, dar vă rog, în semn de politeţe măcar, să ne întrebaţi. O singură obiecţie la program. 24 este Ajunul Crăciunului, noi suntem creştini, am vrea să ne putem trăi sărbătoarea cum se cuvine, trebuie să ne pregătim pentru asta. Vă propun, dacă sunteţi de acord, ca 24 să nu se lucreze”, a subliniat Claudiu Târziu, potrivit sursei citate.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a precizat că această propunere se va discuta la următoarea şedinţă a Biroului permanent.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...