miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATESenatorul Sorin Lavric: În loc să vânture informații false despre președintele AUR,...

Senatorul Sorin Lavric: În loc să vânture informații false despre președintele AUR, Marcel Ciolacu mai bine l-ar demite pe ministrul Barbu, un nostalgic al crimelor comunismului

Senatorul Sorin Lavric îi cere lui Marcel Ciolacu să-l demită pe ministrul agriculturii, Florin Barbu, care a spus despre Nicolae Ceaușescu că este „președintele nostru”, informează un comunicat de presă.

În opinia senatorului AUR, Marcel Ciolacu „rostește tot felul de baliverne la adresa președintelui AUR” pentru a acoperi declarațiile „nostalgic comuniste ale ministrului Florin Barbu”.

Premierul României și președintele PSD, Marcel Ciolacu, rostește tot felul de baliverne la adresa președintelui AUR pentru a acoperi scandalul de imagine provocat de nostalgiile comuniste ale ministrului Agriculturii, Florin Barbu.

„Premierul Ciolacu se crede în filmele cu spioni, invocă documente secrete, aruncă pisica în curtea altor state, pentru că, în realitate, nu are ce dovezi să prezinte românilor.

În schimb, domnul Ciolacu a închis ochii la nostalgiile comuniste ale ministrului Agriculturii, Florin Barbu, care îl numește de fostul dictator al României “Președintele nostru, domnul Nicolae Ceaușescu”. Poate sângerosul dictator este “președintele nostru” pentru cei din PSD, însă pentru românii care au îndurat terorile Securității, pentru românii care au îndurat frigul și foamea ani de zile, pentru românii care nu aveau dreptul la opinie și la credință, pentru urmașii miilor de victime care au decedat în închisorile comuniste, Nicolae Ceaușescu nu este nimic altceva decât un criminal.

Deci, în loc să vânture în spațiul public tot felul de informații false despre președintele AUR, domnul Ciolacu să își facă curaj și să îl demită pe ministrul Barbu, un nostalgic al crimelor comunismului”, a susținut Sorin Lavric.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE