ACTUALITATESenatorul Rodica Boancă (AUR), în Parlament: Nu omoară Covidul cât ucide sistemul...

Senatorul Rodica Boancă (AUR), în Parlament: Nu omoară Covidul cât ucide sistemul și vă faceți zi de zi părtași unui genocid mizând pe cea mai mare temere a oamenilor: starea de sănătate! Campania de vaccinare, o mascaradă

Senatorul Rodica Boancă (AUR) a vorbit în Parlament despre starea în care se găsește sistemul de sănătate, având în vedere ultimele dezvăluiri despre situația bolnavilor de covid internați la secția ATI a Spitalului Județean Sibiu.

În mesajul său, Rodica Boancă a întrebat de ce nu există o statistică „reală” privind rata îmbolnăvirilor de covid și de ce Ministrul Vlad Voiculescu nu trimite Corpul de Control în spitalele țării.

„România a mai trecut prin crize politice, sociale, economice, dar acum ne-au condamnat pe toți la moarte. Oricum aș privi lucrurile, nu găsesc nimic pozitiv în felul în care suntem guvernați. Deși suntem forul legislativ, Parlamentul nu are niciun cuvânt de spus despre instituirea stărilor de alertă sau urgență, ceea ce este profund nedemocratic.

De altfel, instituțiile care ar trebui să gestioneze situația de criză – CNSU și Ministerul Sănătății – sunt într-o continuă antagonie față de poporul român, ba chiar se și contrazic în datele statistice. Cum să mai aibă poporul încredere în forurile de conducere ale țării, dacă nu există colaborare, coeziune și totul este un front al orgoliilor.

În tot acest timp, în sistemul de sănătate se întâmplă orori greu de imaginat pentru lumea civilizată în care ne place să credem că trăim. Pacienții sunt legați de pat, tratați inuman, bolnavii de Covid lăsați să agonizeze în spitale cu toate că în foaia de tratament apar o sumedenie de medicamente, rata mortalității de boli cronice a cunoscut o creștere imensă și nu se iau măsuri.

De ce domnule Ministru Vlad Voiculescu nu trimiteți corpul de control și un audit crâncen în spitalele țării? Ce interese meschine se ascund în spatele costurilor imense pentru internările Covid și achiziția de medicamente?

Din ce cauză nu există o statistică reală privind rata vindecărilor din secțiile ATI Covid 19?”, a întrebat senatorul.

Ea a afirmat că mai mulți oameni mor din cauza sistemului de sănătate decât mor din cauza Covid-19.

Rodica Boancă a numit campania de vaccinare o mascaradă.

„Nu omoară Covidul cât ucide sistemul și vă faceți zi de zi părtași unui genocid mizând pe cea mai mare temere a oamenilor: starea de sănătate!

Procurorii trebuie să înceapă de urgență verificări în REM pe aceste cazuri de covid din secțiile ATI pentru persoanele decedate. Să fie verificate aceste liste cu medicamente administrate și injecții. Foarte mulți afectați de Covid spun că au făcut clostridium din cauza acestor antivirale puternice. Extrem de grav este faptul că pacienții primesc medicamente cu efect sedativ ceea ce poate provoca moartea prin asfixiere la o boală cum este covid 19.

De altfel, toată mascarada aceasta a vaccinărilor, toată propaganda situată sub litera legii ridică mari semne de întrebare! De ce persoanele vaccinate primesc certificat de vaccinare special pentru Covid și nu sunt înregistrate ca în cazul altor vaccinuri la medicul de familie?

Cum este posibil să nu oferi vaccinaților prospectul cu reacțiile adverse și riscurile vaccinului, așa cum este normal și legal?

Prea multe întrebări și prea puține explicații! România fierbe, oamenii au înțeles că interesul pentru ei este o mimă ieftină, în realitate suntem fiecare pe cont propriu”, a încheiat ea.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

 1. Nicio vorba despre declaratia mult mai categorica din Parlament a senatoarei Sosoaca? Inteleg ca sunteti pe mana cu AUR si Lavric, dar daca sunteti patrioti si antisistem, asa cum va pretindeti, ar trebui sa deschideti cu subiectul acesta fierbinte, nu cu pufuletii Gusto, iar eforturile Dianei Sosoaca ar trebui reflectate pe site, nu ignorate. Ceea ce face ea este mult mai util si mai eficient decit o simpla declaratie in Parlament a unei senatoare AUR de care nu a auzit nimeni si care nu va avea niciun efect. Incep sa am indoieli ca sunteti “presa independenta”.

  • Prietene, înainte să tragi pe cineva la răspundere, ai minimul curaj să-ți asumi cu nume și prenume ceea ce scrii. Nu cu „aa, bb,cc”. Da? Atunci va fi aprobat următorul tău comentariu. Până atunci, politica redacției este aceea de a nu promova mahalaua. Nu văd care sunt „eforturile” respectivei doamne, că tot declarații face și ea.

   Nu-ți place ce vezi aici, nu citi.

 2. “Parlamentul nu are niciun cuvânt de spus despre instituirea stărilor de alertă sau urgență” (AUR)
  Nu este adevărat!
  Starea de urgență și starea de alertă se impun pe baza a două ordonanțe de urgență din 1999 respectiv 2004, ultima modificată în 2020.
  Parlamentul, cu majoritate simplă, poate să le modifice sau să le scoată de tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate