ACTUALITATESedință de urgență la Guvern, pentru stabilirea unor noi restricții

Sedință de urgență la Guvern, pentru stabilirea unor noi restricții

Vicepremierul Raluca Turcan a anunțat că premierul Orban a convocat, miercuri seară, o şedinţă operativă la Guvern, cu privire la situaţia epidemiei de coronavirus, la care participă reprezentanți din Ministerul Sănătăţii, MAI, MApN şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, în cadrul ședinței se vor analiza măsurile care se prefigurează, în special, în localităţile cu rata de infectare de peste 3 la mie.

„Da, aşa este, premierul s-a întors dintr-o vizită oficială în Israel şi acum este la Palatul Victoria, cel mai probabil cu colegii mei, astfel încât să discute măsurile care se prefigurează în special la nivelul localităţilor în care numărul de infectări la mia de locuitori este peste 3”, a declarat Raluca Turcan, miercuri seară, la B1 Tv, potrivit Agerpres.

Turcan a răspuns astfel după ce a fost rugată să confirme informaţia potrivit căreia prim-ministrul a convocat o şedinţă operativă la Guvern cu privire la situaţia epidemiei cu responsabili din Ministerul Sănătăţii, MAI şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...