ACTUALITATE Sedință de urgență la Guvern, pentru stabilirea unor noi restricții

Sedință de urgență la Guvern, pentru stabilirea unor noi restricții

Vicepremierul Raluca Turcan a anunțat că premierul Orban a convocat, miercuri seară, o şedinţă operativă la Guvern, cu privire la situaţia epidemiei de coronavirus, la care participă reprezentanți din Ministerul Sănătăţii, MAI, MApN şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, în cadrul ședinței se vor analiza măsurile care se prefigurează, în special, în localităţile cu rata de infectare de peste 3 la mie.

„Da, aşa este, premierul s-a întors dintr-o vizită oficială în Israel şi acum este la Palatul Victoria, cel mai probabil cu colegii mei, astfel încât să discute măsurile care se prefigurează în special la nivelul localităţilor în care numărul de infectări la mia de locuitori este peste 3”, a declarat Raluca Turcan, miercuri seară, la B1 Tv, potrivit Agerpres.

Turcan a răspuns astfel după ce a fost rugată să confirme informaţia potrivit căreia prim-ministrul a convocat o şedinţă operativă la Guvern cu privire la situaţia epidemiei cu responsabili din Ministerul Sănătăţii, MAI şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate