ACTUALITATESavatie Baștovoi: Cifra vaccinaților infectați crește cu fiecare zi, ca și efectele...

Savatie Baștovoi: Cifra vaccinaților infectați crește cu fiecare zi, ca și efectele adverse grave

Ieromonahul și scriitorul Savatie Baștovoi a făcut o postare pe Facebook în care vorbește despre faptul că scepticismul legat de vaccinul anti-Covid este firesc, oferind un exemplu concret.

„În Parlamentul European, care a semnat contracte cu marile firme de vaccin, nimeni nu știe ce scrie in contract, deoarece contractul e plin de pagini negre, pur si simplu negre. De unde, așadar, știu atît de multe despre vaccin toata cohorta de „aparători ai medicinei” de pe feisbuc?

De unde știe Arafat si toata deșteptăciunea medicala care dansează la incantațiile lui ce e cu acest vaccin, încît să persecute medicii care își pun întrebări?

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Nu doar la noi planează această întrebare, ci în toată lumea. Și tot mai multe investigații arata motivele reale pentru care paginile in contracte sînt negre – acea negreața este parte din seringa.

Presa germană (tkp.at):

«Evaluarea apelurilor medicale de urgență în Israel arată o creștere cu 25% a stopurilor cardiace și a infarctului la grupa de vârstă 16-29 de ani și o creștere cu 83,6% a atacurilor de cord la femeile în vârstă de 20 la 29 de ani față de anii precedenți. Potrivit studiului, această creștere este legată de vaccinarea în masă.»

Cifra vaccinaților infectați crește cu fiecare zi, ca și efectele adverse grave. Nimeni nu va putea ascunde o realitate întipărită pe miliarde de subiecți”, scrie Savatie Baștovoi.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi text care spune „SUDINFO 50% DE PROVINCE des patients Covid sont vaccinés”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...