sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATESanta Klaus cel Rău: Iohannis le spune românilor să nu se vadă...

Santa Klaus cel Rău: Iohannis le spune românilor să nu se vadă cu prea multe rude și să nu se ducă în locuri aglomerate de Crăciun

Președintele Klaus Iohannis le recomandă românilor să își planifice sărbătorile din decembrie în așa fel încât să se întâlnească cu relativ puțină lume, să nu meargă în locuri aglomerate și să respecte regulile: „ Și Crăciunul se poate sărbători cu precauție”.

„În ce privește sărbătorile de iarnă, care vin, clar, vom avea sărbătorile de Crăciun, de Anul Nou…Nu cred că virusul va dispărea până atunci. Recomand tuturor românilor să își planifice sărbătorile în așa fel încât să se întâlnească cu relativ puțină lume, să nu meargă în locuri aglomerate, să păstreze distanța, masca și să fie precauți. Și Crăciunul se poate sărbători cu precauție”, spune Klaus Iohannis.

Referitor la alegerile parlamentare, care ar trebui să se desfășoare tot în decembrie, șeful statului precizează că, potrivit experților, acestea pot fi organizate în condiții de risc minim.

„Evoluția virusului este fluidă. Trebuie să vedem de la o zi la alta cum evoluează pandemia. În acest moment, experții spun că alegerile sunt posibile dacă respectăm regulile”, adaugă Iohannis.

Președintele reia mesajul transmis pe 26 septembrie de Șeful DSU, Raed Arafat, care afirma atunci că ar putea apărea noi restricții pentru biserici în ziua de Crăciun și restaurantele care organizează petreceri de Anul Nou.

În limba engleză, pentru „Moș Crăciun” se spune „Santa Claus”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE