ȘTIRIS.U.A. | Administrația Biden cere ambasadelor americane din lume să arboreze un...

S.U.A. | Administrația Biden cere ambasadelor americane din lume să arboreze un drapel „Black Lives Matter” pentru a promova mișcarea radicală

Secretarul de stat Tony Blinken încurajează toate ambasadele și misiunile diplomatice ale SUA să onoreze mișcarea radicală Black Lives Matter (BLM) din 25 mai, aniversarea morții lui George Floyd, potrivit unui raport al Human Events, citat de Breitbart.

Reporterul Jack Posobiec a publicat ceea ce spune că este o informație „scursă” de la Blinken care explică modul în care reprezentanții americani din străinătate trebuie să încurajeze dialogul public despre „rasismul sistemic” și „nedreptatea rasială” din Statele Unite.

„Departamentul sprijină utilizarea termenului ‘Black Lives Matter’ în conținut de mesagerie, discursuri și alte angajamente diplomatice cu publicul străin pentru a promova echitatea rasială și accesul la justiție pe 25 mai și mai departe. Încurajăm postările să se concentreze asupra necesității de a elimina rasismul sistemic și impactul său continuu.”, scrie în reportajul realizat de Posobiec.

Viziunea ideologică centrală a Black Lives Matter este că forțele de ordine și societatea americană în general sunt „vinovați” de „rasism sistemic” care este de vină pentru brutalitatea poliției împotriva americanilor negri și persistența „supremației albe”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...