ACTUALITATES-a oprit apa caldă în Ploiești timp de O LUNĂ. La Maternitate,...

S-a oprit apa caldă în Ploiești timp de O LUNĂ. La Maternitate, bebelușii sunt spălați cu apă încălzită la reșou

Începând cu 1 august, furnizarea apei calde a fost întreruptă în Municipiul Ploiești, măsura afectând peste 130.000 de locuitori, precum și bolnavii internați în spitale, anunță presa locală, citată de Rost Online.

Această restricție îi va afecta pe ploieșteni timp de o lună, anunță sursa citată. Printre cei afectați vor fi și pacienții internați în majoritatea spitalelor din oraș.

Este vorba de Spitalul județean de Urgență, Maternitatea, Spitalul de pediatrie și Spitalul Municipal. Într-o situație critică se află maternitatea din Ploiești, unde gravidele, mămicile, dar mai ales bebelușii au nevoie în permanență de apă caldă.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Trebuie să ne descurcăm așa cum putem. De exemplu, bebelușii sunt spălați cu apă încălzită la reșou. Pe noi operatorul ne-a anunțat că rămânem fără apă caldă printr-o adresă trimisă vineri și care a ajuns la noi astăzi”, au spus reprezentanții Spitalului județean, care administrează și Maternitatea.

Conducerea spitalului încearcă să rezolve problema apei calde din maternitate prin punerea în funcțiune a unei instalații de cogenerare cu panouri solare, precizează sursa citată.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate