vineri, iunie 2, 2023
ACTUALITATERudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a fost suspendat și nu mai...

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a fost suspendat și nu mai poate profesa

Avocatul fostului președinte american Donald Trump, Rudy Giuliani, a fost suspendat și nu mai poate profesa ca avocat. Potrivit acuzațiilor, acesta „a făcut declarații false” în timp ce încerca să convingă instanțele să anuleze pierderea lui Donald Trump în cursa prezidențială, informează Aleph News.

Andrew, fiul lui Rudy Giuliani, a reacționat la decizia care-l vizează pe tatăl său.

„Acest lucru este inacceptabil și eu sunt alături de tatăl meu. El a făcut totul ca la carte, până la final. Și faptul că ar exista această politizare în Departamentul nostru de Justiție este dezgustător. Este un cancer care trebuie eliminat și trebuie eliminat chiar acum.”, a spus Andrew Giuliani.

Rudy Giuliani a fost primarul orașului New York între 1994 și 2001.

„Nu putem decât să subliniem gravitatea faptelor. Această țară este devastată de atacuri care vizează legitimitatea alegerilor din 2020 și a președintelui nostru actual, Joseph R. Biden.”, a scris Curtea de Apel într-o decizie anunțată joi.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate