ACTUALITATERudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a fost suspendat și nu mai...

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a fost suspendat și nu mai poate profesa

Avocatul fostului președinte american Donald Trump, Rudy Giuliani, a fost suspendat și nu mai poate profesa ca avocat. Potrivit acuzațiilor, acesta „a făcut declarații false” în timp ce încerca să convingă instanțele să anuleze pierderea lui Donald Trump în cursa prezidențială, informează Aleph News.

Andrew, fiul lui Rudy Giuliani, a reacționat la decizia care-l vizează pe tatăl său.

„Acest lucru este inacceptabil și eu sunt alături de tatăl meu. El a făcut totul ca la carte, până la final. Și faptul că ar exista această politizare în Departamentul nostru de Justiție este dezgustător. Este un cancer care trebuie eliminat și trebuie eliminat chiar acum.”, a spus Andrew Giuliani.

Rudy Giuliani a fost primarul orașului New York între 1994 și 2001.

„Nu putem decât să subliniem gravitatea faptelor. Această țară este devastată de atacuri care vizează legitimitatea alegerilor din 2020 și a președintelui nostru actual, Joseph R. Biden.”, a scris Curtea de Apel într-o decizie anunțată joi.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...