ACTUALITATE Botezul nu se schimbă! Părintele Calistrat Chifan a publicat pe facebook o...

Botezul nu se schimbă! Părintele Calistrat Chifan a publicat pe facebook o înregistrare cu un botez prin cufundare pe care l-a săvârșit joi

„Botezul nu se schimbă!” pare să fie mesajul fără echivoc al Bisericii Ortodoxe, după ce mai multe persoane din zona progresistă, inclusiv un europarlamentar PLUS,  au cerut abolirea botezului prin întreită afundare, după cazul de la Suceava.

După ce ÎPS Teodosie a spulberat orice dubiu din acest punct de vedere, acum a venit rândul unui preot foarte popular din Moldova care a trimis un mesaj clar în acest sens.

Este vorba de Părintele Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni Iași, care a botezat o fetiță, Miriam-Anghelina, chiar joi, 4 februarie.

Preotul a botezat-o „ca la carte” și a publicat filmulețul pe facebook, însoțit de următorul comentariu:

„ASTĂZI 4 FEBRUARIE MIRIAM-ANGHELINA A PRIMIT MARELE DAR AL SFÂNTULUI BOTEZ, ÎN NUMELE TATĂLUI ȘI AL FIULUI ȘI AL SFÂNTULUI DUH.

– Bucurie, pace, binecuvântare, părinților și nașilor, pentru prunca altoită în Hristos, în minunata credință Ortodoxă”.
Majoritatea comentariilor sunt pozitive, dar sunt și internauți care nu au apreciat gestul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite