marți, decembrie 5, 2023
ACTUALITATERevoltător: Familia lui Sorin Constantinescu, atacată și jignită de extremiști, după anunțul...

Revoltător: Familia lui Sorin Constantinescu, atacată și jignită de extremiști, după anunțul intrării omului de afaceri în AUR

Familia omului de afaceri, Sorin Constantinescu, a fost atacată online cu mesaje jignitoare, după anunțul acestuia că a intrat în AUR.

George Simion a scris pe blogul său că Sorin Constantinescu a fost atacat de către „trolii pesedisto-securiști”.

„Valul de ură propagat pe toate canalele de comunicare ale sistemului condus acum de tandemul Ciolacu – Iohannis nu face decât să arate că frica le-a intrat în oase și că tremură de teamă că anul viitor vor pierde controlul asupra acestui mecanism sinistru prin care au condus România timp de peste 30 de ani.

Am învățat un lucru în ultimii 4 ani: atunci când UM G4Media și celelalte UM-uri ale sistemului te critică, atunci când se dau de ceasul morții să dezinformeze și să manipuleze, înseamnă că ceva facem bine și că le deranjăm profund interesele.

De data aceasta a fost luat la țintă de trompetele sistemului și de trolli pesedisto-securiști Sorin Constantinescu. Dar nu doar atât, au mers într-atât de departe cu intimidările încât i-au atacat familia. Cam atât de disperați sunt”, a scris Simion pe siteul oficial.

Conform surselor apropiate de familia Constantinescu, persoane certate cu bunul simț i-au atacat fiul, părintele Radu Constantinescu (foto), pe pagina parohiei unde acesta slujește.

La fel, soția lui Sorin Constantinescu, a fost atacată și jignită în mediul online.

Niciul fiul, nici soția lui Sorin Constantinescu, nu sunt implicați politic.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

10 COMENTARII

  1. macar zelea codreanu era autentic avea un crez, de aia avea adepti, la fel si ceausescu, in prostia lui el credea sincer in idealul socialist cu care a plecat cantand la moarte.. dar simion e fake de la a la z ca si toti securistii vopsiti in suveranisti neolegionari din spatele lui.

  2. Nu prea se face ca un patron de jocuri de noroc sa fie impins la inaintare intr-un partid care se pretinde aparator al ortodoxiei. La fel si despre Murad si Laufer, nu era nevoie de promovare, sponsorizarea era de ajuns sa le ierte pacatele. Parintele Radu Constantinescu era exemplul de urmat pentru partid.

  3. Vorba lui Mircea Badea, “Nu ai unde sa te ascunzi de inchipuitul asa (Sorin Constantinescu). E peste tot nonstop” vis-a-vis de retragerea lui Constantinescu din AUR.

    Pai ce-ai facut nene, nu stiai ca asa se intampla in politica, inclusiv atacuri la familie, gata ai abandonat!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate