miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATESUA | Abordarea lui Anthony Fauci potrivit căreia „vaccinul este singura soluție”...

SUA | Abordarea lui Anthony Fauci potrivit căreia „vaccinul este singura soluție” a costat vieți

În emisiunea de miercuri a emisiunii „Fox & Friends First” de la Fox News Channel, republicanul Greg Murphy (reprezentant al statului North Carolina) a declarat că consilierul medical șef al Casei Albe, Dr. Anthony Fauci, a adoptat o abordare unidimensională în combaterea Covid-19 și este de acord cu Senatorul republican Rand Paul (reprezentant al statului Kentucky) că această perspectivă a costat vieți, relatează Breitbart.

Murphy a spus că este de acord cu Paul 100%. „Ne-am depus toate eforturile în vaccinuri, ceea ce a fost grozav. Dar, există unii oameni care nu pot lua vaccinuri. Te uiți la unele dintre locurile sărace din lume, doar 7% dintre locurile sărace ale lumii sunt vaccinate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, am greșit foarte, foarte, foarte mult când nu ne uităm la reutilizarea medicamentelor… că am putea răspândi în țările sărace din lume, totul a fost Pfizer și Moderna în ceea ce privește scoaterea acestor vaccinuri și nu ne-am uitat la un întreaga abordare”, a declarat Greg Murphy.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate