vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATESUA | Abordarea lui Anthony Fauci potrivit căreia „vaccinul este singura soluție”...

SUA | Abordarea lui Anthony Fauci potrivit căreia „vaccinul este singura soluție” a costat vieți

În emisiunea de miercuri a emisiunii „Fox & Friends First” de la Fox News Channel, republicanul Greg Murphy (reprezentant al statului North Carolina) a declarat că consilierul medical șef al Casei Albe, Dr. Anthony Fauci, a adoptat o abordare unidimensională în combaterea Covid-19 și este de acord cu Senatorul republican Rand Paul (reprezentant al statului Kentucky) că această perspectivă a costat vieți, relatează Breitbart.

Murphy a spus că este de acord cu Paul 100%. „Ne-am depus toate eforturile în vaccinuri, ceea ce a fost grozav. Dar, există unii oameni care nu pot lua vaccinuri. Te uiți la unele dintre locurile sărace din lume, doar 7% dintre locurile sărace ale lumii sunt vaccinate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, am greșit foarte, foarte, foarte mult când nu ne uităm la reutilizarea medicamentelor… că am putea răspândi în țările sărace din lume, totul a fost Pfizer și Moderna în ceea ce privește scoaterea acestor vaccinuri și nu ne-am uitat la un întreaga abordare”, a declarat Greg Murphy.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE