ACTUALITATEReprezentantul HoReCa dă de înțeles că „din păcate”, autoritățile au condiționat redeschiderea...

Reprezentantul HoReCa dă de înțeles că „din păcate”, autoritățile au condiționat redeschiderea de vaccinarea angajaților

Daniel Mischie, președintele Organizației Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania a declarat, marți, 11 mai, ca 80% dintre angajați sectorului HoReCa s-au vaccinat până în prezent și că restricțiile din restaurante ar trebui ridicate.

El a dat de înțeles că autoritățile le-au transmis celor din industrie că pentru a funcționa ca înainte, e nevoie ca o mare parte dintre angajați să fie vaccinați.

„Din păcate, industria ospitalității a fost atașată de numărul de vaccinați. Ni s-a pus în discuție ca o mare parte din angajații din HoReCa să fie vaccinați pentru a funcționa ca înainte, adică la fel ca în 2019. Am luat acest lucru în considerare și ne-am mobilizat, astfel ca astăzi 80% dintre angajați sunt vaccinați. Astfel că HORA si-a făcut treaba și putem merge în fața Guvernului să spunem că ne-am respectat angajamentele”, a spus Mischie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

In consecință, de la 1 iunie, activitatea în restaurante ar trebui să nu mai fie supusă restricțiilor, consideră el.

„Am solicitat ca activitatea în restaurante, când vaccinul va fi la liber și datele de la INSP permisive, noi să putem funcționa în restaurante și pe terase fără restricții. Iar în momentul în care specialiștii Ministerului Sănătății consideră că anumite date pot afecta activitatea, să nu mai fie restricții pentru cei vaccinați și pentru cei care aleg să se testeze”, a arătat oficialul industriei ospitalității.

Mischie a adăugat că HORA a inițiat un ghid de bune practici pentru operatorii din acest sector, astfel încât activitatea să fie cât mai eficientă în condițiile actuale.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. V-ati uitat in gura celor care vroiau de fapt sa va inchida. Si acum va minunati ca nu a iesit cum vroiati voi. HORECA e o chestie in general optionala pentru populatie. Daca un an a-ti cantat in struna la cine nu trebuie acum degeaba va uitati in zare dupa clienti. Multi s-au obisnuit sa traiasca fara voi. Ati uitat de vechile zicale ospataresti ” clientela se castiga greu si se pierde repede”. Acum platiti pentru lipsa de atitudine de pana acum. Asta e realitatea cruda!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate