ACTUALITATEMinistrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a câștigat medalia de argint la...

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a câștigat medalia de argint la Jocurile Paralimpice

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak (UDMR), a câștigat, vineri, medalia de argint în proba de urmărire individuală 4000m de la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, informează 60m.ro.

Medalia de aur a fost cucerită de slovacul Jozef Metalka, în timp ce bronzul i-a revenit columbianului Diego German Duenas.

Eduard Novak are trei medalii în palmares la Jocurile Paralimpice: aur în 2012, la Londra (ciclism – urmărire individuală, categoria C4), argint, în 2008, la Beijing (ciclism – contratimp, cat. LC2) și la Londra, în 2012 (ciclism – contratimp, cat. C4). Novak este primul ministru în funcție din istoria României care câștigă o astfel de medalie.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

La întoarcerea în țară de la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul acesta, Ana Maria Popescu (Brânză) s-a declarat indignată de atitudinea ministrului Novak și de susținerea pe care o au, în general, sportivii români.

„Domnule Novak, am avut ca sparring partner sportivi de 43 de ani, care s-au retras din activitate, pentru că nu mai am alții. Îmi doresc foarte mult ca dumneavoastră sa ajungeți la Tokyo si să luați aurul ăla pe care eu nu am fost în stare sa-l iau! Credeam că mă așteptați cu cecul ăla de 5 milioane, dar nu-i problemă, mai avem timp.

Simplul fapt ca te-ai calificat la Jocurile Olimpice este un loc câștigat. Mi-aș dori ca de acum înainte sa vorbim de sportivii români, indiferent că sunt la fotbal și probabil sunt cei din echipa a doua, indiferent că suntem la alt sport, să știți că toți colegii mei de acolo muncesc foarte mult. Indiferent dacă ne întoarcem cu medalii sau fără, noi muncim la fel.”, a declarat Ana Maria Popescu.

 

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate