ACTUALITATE Reguli stricte pentru decorarea caselor de Crăciun pentru locuitorii orașului Amsterdam, din...

Reguli stricte pentru decorarea caselor de Crăciun pentru locuitorii orașului Amsterdam, din 2021

Locuitorii orașului Amsterdam vor avea de respectat reguli stricte la decorarea caselor în perioada Crăciunului, autoritățile locale urmărind astfel să reducă poluarea luminoasă, ce poate afecta somnul oamenilor și animalelor, transmite Rador.

Potrivit sursei citate, din 2021, locuitorii oraşului Amsterdam trebuie să respecte reguli stricte la decorarea caselor cu ghirlande luminoase electrice de Crăciun.

Aceştia vor putea să-şi împodobească casele numai cu instalaţii formate din LED-uri şi becuri economice. De asemenea, acestea vor trebui oprite pe timpul nopţii (între orele 24:00 şi 6:00 dimineața).

Mai mult decât atât, dacă un localnic intenționează să atârne ghirlande pe o suprafaţă mai mare de un metru pătrat din fațada casei, el va trebui să anunțe autoritățile despre acest lucru cu cel puțin trei zile înainte.

Reguli deosebit de stricte vor fi aplicate şi în centrul orașului, unde există clădiri istorice. Pentru a nu afecta ansamblul arhitectural, 90% dintre becuri ar trebui să fie cu lumină alb-caldă sau galbenă şi instalaţiile vor trebui agățate astfel încât să sublinieze (sau cel puțin să nu ascundă) contururile clădirii.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite