ACTUALITATEReguli stricte pentru decorarea caselor de Crăciun pentru locuitorii orașului Amsterdam, din...

Reguli stricte pentru decorarea caselor de Crăciun pentru locuitorii orașului Amsterdam, din 2021

Locuitorii orașului Amsterdam vor avea de respectat reguli stricte la decorarea caselor în perioada Crăciunului, autoritățile locale urmărind astfel să reducă poluarea luminoasă, ce poate afecta somnul oamenilor și animalelor, transmite Rador.

Potrivit sursei citate, din 2021, locuitorii oraşului Amsterdam trebuie să respecte reguli stricte la decorarea caselor cu ghirlande luminoase electrice de Crăciun.

Aceştia vor putea să-şi împodobească casele numai cu instalaţii formate din LED-uri şi becuri economice. De asemenea, acestea vor trebui oprite pe timpul nopţii (între orele 24:00 şi 6:00 dimineața).

Mai mult decât atât, dacă un localnic intenționează să atârne ghirlande pe o suprafaţă mai mare de un metru pătrat din fațada casei, el va trebui să anunțe autoritățile despre acest lucru cu cel puțin trei zile înainte.

Reguli deosebit de stricte vor fi aplicate şi în centrul orașului, unde există clădiri istorice. Pentru a nu afecta ansamblul arhitectural, 90% dintre becuri ar trebui să fie cu lumină alb-caldă sau galbenă şi instalaţiile vor trebui agățate astfel încât să sublinieze (sau cel puțin să nu ascundă) contururile clădirii.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...