ACTUALITATERecomandările lui Arafat pentru cei care primesc musafiri de sărbători: Să poarte...

Recomandările lui Arafat pentru cei care primesc musafiri de sărbători: Să poarte mască și să deschidă geamurile

Șeful DSU, Raed Arafat, a menționat, marți, că rămâne de actualitate recomandarea de a se evita vizitele în perioada sărbătorilor de iarnă, în contextul pandemiei, iar dacă acestea au totuși loc trebuie ca participanții să poarte mască, iar gazda să țină geamurile deschise, pentru aerisirea încăperilor.

Să deschidă geamurile, este recomandarea lui Raed Arafat pentru cei care primesc vizitatori, potrivit Digi 24.

„Va fi frig, bineînţeles, dar să deschidă geamurile, să aerisească. Dacă vin oameni din altă casă, cu care nu stai de regulă, cu excepţia momentului în care se mănâncă – şi unde trebuie totuşi să se păstreze o distanţă – purtarea măştii”, a adăugat Arafat.

Potrivit acestuia, aceste recomandări au fost menționate inclusiv de Organizația Mondială s Sănătății (OMS).

 „Dar rămâne recomandarea să nu existe astfel de întâlniri, pentru că astfel de întâlniri pot expune şi persoanele în vârstă, pot expune şi persoanele apropiate şi pot să ducă o parte din aceste persoane în spitale şi poate chiar în stare foarte gravă.

Să nu ne punem cu virusul. Trebuie să înţelegem această situaţie, nu avem alt fel de a o controla decât prin măsurile de distanţare, limitarea contactului, limitarea mobilităţii şi purtarea măştii”, a adăugat Raed Arafat.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...