ACTUALITATERaed Arafat confirmă încă o dată că este progresist radical: Șeful DSU...

Raed Arafat confirmă încă o dată că este progresist radical: Șeful DSU a dat ordin ca avorturile să fie considerate „intervenție medicală care nu suportă amânare”

Șeful DSU, Raed Arafat, a trimis o adresă prin care informează unitățile medicale că avorturile la cerere „constituie o intervenție medicală care nu suportă amânare și se circumscrie excepțiilor prevăzute de ordinul emis de DSU prin care se instituie suspendarea tuturor operațiilor care nu sunt urgențe medicale”, informează Hotnews.

Reacția lui Arafat vine după ce mai multe organizații de stânga și de extrema stângă au reclamat faptul că doar 12 spitale mai întrerupeau dezvoltarea copiilor purtați în pântece de mamelele lor, anul trecut.

Acestea numesc eliminarea pruncilor nenăscuți „un serviciu”, pe care statul trebuie să-l pună la dispoziție oricui.

Șeful DSU, Raed Arafat, s-a conformat imediat. Nu este surprinzătoare poziționarea lui Arafat de partea taberei progresiste, dat fiind trecutul său.

În 2015, Arafat a susținut o campanie de promovare a homosexualității și de condamnare după ce o vedetă TV, Mihaela Rădulescu, a scris un articol despre faptul că „toleranța” a devenit o armă politică.

Ea a spus atunci că nu i se pare normal, ca mamă, să-i fie agresat pe stradă copilul de imagini cu aceste persoane.

„Dreptul la opinie, dreptul la libertatea de exprimare au luat-o la fel de tare pe aratură, devenind ori un prilej de a înjura pe oricine și orice, dar și o ocazie minunată de …a tăcea mâlc, căci orice spui împotriva unei minorități te transformă într-un monstru îngust la minte, într-o paria a unei societăți înnebunite dupa…deschidere.[…]Încerc să fac concluzia și mai clară – eu vă voi accepta mereu și nu vă voi discrimina niciodată, căci e alegerea voastră în viață. Dar mi-ar placea să înțelegeți și voi că ați putea câștiga ceva mai mult respect și înțelegere dacă n-ați mai exagera, daca ați reduce din culorile țipătoare ale spectacolului public, dacă v-ați comporta normal, astfel încât să nu ne mai atrageți atenția asupra… ceea ce sunteți.

Sunteți oameni anormali, oricât vă deranjeaza că vă numim așa – dar, dacă vă asumați “diferența”, faceți-o cu eleganță, discreție, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor și în fardurile lor. Nu ne agresați vizual copiii pe stradă , căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorități:)), ci respectați și voi drepturile copiilor noștri de a crește normal și de alege…drept”, a scris ea atunci.

În replică, Arafat și mai multe persoane publice din România au participat la o campanie de condamnare a celor care au altă părere decât ei în privința homosexualității (foto sus).

Campania se numea „De la mine ai un nu” și incrima până și declarații de genul „Nu ești un om complet fără să creștin un copil”. Campania a fost organizată de Mircea Toma, actual membru al CNA propus acolo de USRPLUS.

Raed Arafat a filmat și un video în acest sens. Arafat este necăsătorit.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...