ACTUALITATE PS Macarie, Episcopul românilor din Europa de Nord, vizită în România: Prețuiți-vă...

PS Macarie, Episcopul românilor din Europa de Nord, vizită în România: Prețuiți-vă moștenirea, îmbrățișați și cinstiți pe părinții, frații, surorile și prietenii voștri, cât încă aveți timp și prilej!

PS Macarie, Episcopul românilor din Europa de Nord, aflat în aceste zile în România, a adresat un emoționant îndemn de prețuire a părinților celor apropiați, rude sau prieteni.

„Zic și eu precum psalmistul: „unii se laudă cu carele și căruțele lor, iar noi ne lăudăm cu numele Domnului Dumnezeului nostru” (Psalmul 19, 8). Și cu ceea ce este binecuvântat de Dumnezeu: neamul, familia, glia strămoșilor.

Cu dragoste în Hristos și cu recunoștință pentru darurile Sale am fost în aceste zile la Casa mea Părintească din minunatul sat Spermezeu, jud. Bistrița-Năsăud, alături de părinții mei Vasile și Ana, de fratele meu Teodor și soția sa Iordana.

Prețuiți-vă moștenirea, preaiubiții mei frați și surori, îmbrățișați și cinstiți pe părinții, frații, surorile și prietenii voștri, cât încă aveți timp și prilej!

Vă binecuvântez cu mare bucurie, purtându-vă în dragostea rugăciunilor mele!”, a scris PS Macarie, pe Facebook.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 11.305 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite