duminică, mai 19, 2024
ACTUALITATEPS Macarie, Episcopul românilor din Europa de Nord, vizită în România: Prețuiți-vă...

PS Macarie, Episcopul românilor din Europa de Nord, vizită în România: Prețuiți-vă moștenirea, îmbrățișați și cinstiți pe părinții, frații, surorile și prietenii voștri, cât încă aveți timp și prilej!

PS Macarie, Episcopul românilor din Europa de Nord, aflat în aceste zile în România, a adresat un emoționant îndemn de prețuire a părinților celor apropiați, rude sau prieteni.

„Zic și eu precum psalmistul: „unii se laudă cu carele și căruțele lor, iar noi ne lăudăm cu numele Domnului Dumnezeului nostru” (Psalmul 19, 8). Și cu ceea ce este binecuvântat de Dumnezeu: neamul, familia, glia strămoșilor.

Cu dragoste în Hristos și cu recunoștință pentru darurile Sale am fost în aceste zile la Casa mea Părintească din minunatul sat Spermezeu, jud. Bistrița-Năsăud, alături de părinții mei Vasile și Ana, de fratele meu Teodor și soția sa Iordana.

Prețuiți-vă moștenirea, preaiubiții mei frați și surori, îmbrățișați și cinstiți pe părinții, frații, surorile și prietenii voștri, cât încă aveți timp și prilej!

Vă binecuvântez cu mare bucurie, purtându-vă în dragostea rugăciunilor mele!”, a scris PS Macarie, pe Facebook.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE