ACTUALITATEPS Macarie, Episcopul românilor din Europa de Nord, vizită în România: Prețuiți-vă...

PS Macarie, Episcopul românilor din Europa de Nord, vizită în România: Prețuiți-vă moștenirea, îmbrățișați și cinstiți pe părinții, frații, surorile și prietenii voștri, cât încă aveți timp și prilej!

PS Macarie, Episcopul românilor din Europa de Nord, aflat în aceste zile în România, a adresat un emoționant îndemn de prețuire a părinților celor apropiați, rude sau prieteni.

„Zic și eu precum psalmistul: „unii se laudă cu carele și căruțele lor, iar noi ne lăudăm cu numele Domnului Dumnezeului nostru” (Psalmul 19, 8). Și cu ceea ce este binecuvântat de Dumnezeu: neamul, familia, glia strămoșilor.

Cu dragoste în Hristos și cu recunoștință pentru darurile Sale am fost în aceste zile la Casa mea Părintească din minunatul sat Spermezeu, jud. Bistrița-Năsăud, alături de părinții mei Vasile și Ana, de fratele meu Teodor și soția sa Iordana.

Prețuiți-vă moștenirea, preaiubiții mei frați și surori, îmbrățișați și cinstiți pe părinții, frații, surorile și prietenii voștri, cât încă aveți timp și prilej!

Vă binecuvântez cu mare bucurie, purtându-vă în dragostea rugăciunilor mele!”, a scris PS Macarie, pe Facebook.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...