ACTUALITATE PS Macarie: Dacă cineva ne atacă credința, dacă cineva ne atacă Biserica...

PS Macarie: Dacă cineva ne atacă credința, dacă cineva ne atacă Biserica și libertatea noastră dăruită de Dumnezeu de a ne închina, atunci, frate și soră, să mărturisim!

PS Macarie, Episcopul românilor din Europa de Nord, a adresat, joi, un mesaj credincioșilor cu îndemnul de mărturisire a credinței și de apărare a Bisericii și a libertății de a ne închina.

Mesajul a fost transmis, joi, în ziua Sfinților Martiri Năsăudeni.

„Acesta este mesajul Sfinților Martiri Năsăudeni, prăznuiți astăzi: până aici! Plătim, ascultăm, slujim, urmăm – dar până aici, până la suflet! Dacă cineva ne atacă credința, dacă cineva ne atacă Biserica și libertatea noastră dăruită de Dumnezeu de a ne închina, atunci, frate și soră, să mărturisim!”, a spus Preafințitul Părinte Macarie al Europei de Nord, la Radio Trinitas, potrivit site-ului Episcopiei Europei de Nord.

„Să ținem cu fermitate și cu orice preț credința și libertatea, pentru a-l putea slăvi pe Dumnezeu”, a adăugat PS Macarie.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate