ACTUALITATEPS Macarie: Dacă cineva ne atacă credința, dacă cineva ne atacă Biserica...

PS Macarie: Dacă cineva ne atacă credința, dacă cineva ne atacă Biserica și libertatea noastră dăruită de Dumnezeu de a ne închina, atunci, frate și soră, să mărturisim!

PS Macarie, Episcopul românilor din Europa de Nord, a adresat, joi, un mesaj credincioșilor cu îndemnul de mărturisire a credinței și de apărare a Bisericii și a libertății de a ne închina.

Mesajul a fost transmis, joi, în ziua Sfinților Martiri Năsăudeni.

„Acesta este mesajul Sfinților Martiri Năsăudeni, prăznuiți astăzi: până aici! Plătim, ascultăm, slujim, urmăm – dar până aici, până la suflet! Dacă cineva ne atacă credința, dacă cineva ne atacă Biserica și libertatea noastră dăruită de Dumnezeu de a ne închina, atunci, frate și soră, să mărturisim!”, a spus Preafințitul Părinte Macarie al Europei de Nord, la Radio Trinitas, potrivit site-ului Episcopiei Europei de Nord.

„Să ținem cu fermitate și cu orice preț credința și libertatea, pentru a-l putea slăvi pe Dumnezeu”, a adăugat PS Macarie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...