ACTUALITATEPropunerile liberalilor pentru funcția de premier: generalul Nicolae Ciucă, ministrul de Finanțe,...

Propunerile liberalilor pentru funcția de premier: generalul Nicolae Ciucă, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, și ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș

Președintele PNL, Ludovic Orban, discută, miercuri, cu președintele Iohannis despre desemnarea viitorului premier, liberalii având trei nume propuse, respectiv Nicolae Ciucă, Florin Cîțu și Marcel Boloș, informează Digi24, citând surse politice.

Numele lui Nicolae Ciucă și cel al ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, au mai fost vehiculate în presă, surpriza fiind ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

Potrivit sursei citate, din cele trei propuneri președintele Klaus Iohannis urmează să aleagă o persoană care va fi desemnată să formeze guvernul, cele mai mari șanse avându-le actualul premier interimar, Nicolae Ciucă.

Reamintim că mai există și alte propuneri de premier formulate de alte formațiuni politice. Astfel, alianța USR PLUS îl propune premier pe Dacian Cioloș, în timp ce PSD a anunțat că nu va accepta altă variant cu excepția dr. Alexandru Rafila.

Ludovic Orban și-a anunțat, luni, demisia, în urma rezutatelor alegerilor parlamentare din 6 decembrie. În scurt timp, președintele Iohannis l-a desemnat premier interimar pe actualul ministru al Apărării, generalul Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite