luni, februarie 6, 2023
ENERGIEDiscursul dr. Simone Kerseboom, de la București, ignorat de mass-media: Certificatul verde...

Discursul dr. Simone Kerseboom, de la București, ignorat de mass-media: Certificatul verde a fost doar un test. Sub pretextul sănătății publice, suntem mânați către un sistem teribil de control care va fi sfârșitul libertății personale

Sâmbătă, 19 februarie, la București a avut loc forumul „Supremația constituțiilor naționale față de birocrația de la Bruxelles” , organizat de AUR și la care au luat parte reprezentanții a 22 de țări, după cum R3media a relatat.

Printre participanți s-a numărat și dr. Simone Kerseboom, membră a Forumului pentru Democrație și membru al Parlamentului Olandez.

În vârstă de 38 de ani, Simone Kerseboom și-a obținut doctoratul în istorie la una dintre cele mai vechi universități din Africa: Colegiul Rhodes, fondat în 1904, la care a studiat, printre alte personalități și Max Theiler, cel care a obținut premiul Nobel pentru Medicină în 1951.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În discursul său, ignorat de către mass-media de la București, Simone Kerseboom a vorbit despre posibilitatea reală ca libertatea cetățenilor din statele Europei să fie suprimată prin noi mijloace digitale de control.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Ea a explicat că introducerea certificatului verde digital a fost doar testul prin care s-a implementat infrastructura pentru noua identitate digitală europeană. Dacă se reușește adoptarea acestei identități digitale europene, a spus ea, va fi sfârșitul libertății europenilor ca persoane.

Simone Kerseboom a arătat că blocarea conturilor protestatarilor din Canada se va întâmpla și în Europa, dacă se va introduce acest portofel european digital.

Mai precis, se urmărește introducerea în Europa a sistemului de credit social, existent deja în China comunistă. Acest subiect a fost abordat și de jurnalistul și scriitorul american Rod Dreher, atunci când a venit la București.

Parlamentarul olandez a vorbit și despre pericolele din Green Deal: fiecărui cetățean ar putea să-i fie alocată o cotă de „carbon” pe care o poate folosi, în funcție de care să cumpere carne, să meargă cu avionul, mașina, etc. Vom fi monitorizați dacă ne încălcăm cota cu ajutorul identității europene digitale, a zis ea.

Iată discursul integral al Simonei Kerseboom, de la București:

„Frumosul nostru continent se confruntă cu creșterea unui nou imperiu: un imperiu condus de birocrații din Bruxelles, iar capitalele statelor noastre naționale fiind reduse la nimic mai mult decât centre administrative ale Uniunii Europene.

Ca să înțelegem care sunt mizele, este nevoie doar ca să vizitezi clădirile Uniunii Europene de la Bruxelles. Clădirile, ca și estetică, nu au nicio identitate reconoscibilă, nu au suflet și nicio frumusețe. Aceasta a fost deliberat și este simbolic pentru scopul final al Uniunii Europene: de a deposeda statele naționale de istoria lor unică, de limba și cultura lor, de a dezrădăcina oamenii și de a submina orice idee cum că merită luptat pentru suveranitatea noastră.

Identitățile locale ar trebui să fie înlocuite cu o identitate europeană născocită bazată pe o așa zisă superioritate a UE față de statele naționale în a furniza pace și un viitor stabil.

Cu toate acestea, acest vis al UE vine cu un preț: libertatea noastră. În timp ce o identitate europeană hegemonică ar putea dura încă mulți ani până s-ar realiza, creșterea centralizării puterii la Bruxelles s-a amplificat rapid în ultimii doi ani sub acoperirea pandemiei.

O fereastră de oportunitate îngustă, așa cum spunea Klaus Schwaab, la Forumul Economic Mondial, a apărut sub masca unei crize continue, fie că se numește Covid, fie că se numește „schimbări climatice”. Această fereastră este folosită pentru un transfer total de putere de la cetățeni către o elită tehnocrată, în care statul va controla și monitoriza fiecare aspect al vieții cetățenilor săi. O lume fără democrație, fără intimitate.

Pentru UE, această pandemie a fost o oportunitate, a fost o scuză perfectă, pentru a începe marea resetare. Este un plan la care ei muncesc de ani de zile care se numește identitatea digitală europeană.

Sub masca pandemiei și sub pretextul siguranței cetățenilor săi, UE a scos la iveală certificatele digitale. Numai cu aceste documente QR, cetățenii puteau participa la viața socială. Dar cum s-a dovedit, aceste certificate QR au un efect minim sau nul în a opri transmisia virusului. Și atunci de ce statele nu au renunțat la aceste certificate QR dacă nu era în interesul sănătății publice?

Comisia Europeană a răspuns, ea însăși, la această întrebare: certificatele verzi sunt doar primul pas din ceea ce va deveni portofelul digital european. În lunile următoare vor lucra cu statele membre pentru a dezvolta și mai mult această aplicație.

Certificatul verde european nu a fost altceva decât primul pas în dezvoltarea unei identități digitale europene. Dar ce este această identitate digitală? Este un loc unde se stochează toate datele personale ale persoanei, care pot fi folosite de state și companii pentru a urmări activitatea unui individ.

Asta înseamnă sfârșitul anonimității în online și sfârșitul intimității. Asta înseamnă că fiecare comentariu, postare sau tweet vor fi legate de identitatea ta. Mai înseamnă că instituțiile și companiile pot pune condiții pentru a le accesa serviciile, în funcție de aceste date.

Green pass și codurile QR implementate în Europa ofereau acces în societate numai dacă erai vaccinat sau, mai recent, dacă ai făcut booster-ul. Libertatea ta depindea de supunerea și comportamentul tău.

Sistemul nu este nou, există deja în China. Nu numai că le-am importat carantina, acum aducem și sistemul social de credit în Europa. În funcție de scorul lor social, cetățenii chinezi pot avea acces sau nu la anumite servicii, pot fi sau nu primiți în anumite facilități de cazare. Chiar și contactele lor sociale contribuie la stabilirea dacă o persoană este „bună” sau „rea”.

China este mult mai avansată, dar experții spun că acest sistem este foarte posibil și în Europa.Trebuie doar să ne uităm la pactul verde european (Green deal): un buget personal alocat fiecărei persoane pentru carbonul folosit poate fi legat de identitatea ta electronică.

Va decide dacă încă mai poți cumpăra carne sau cât mai poți merge cu mașina. Este o perspectivă terifiantă: este un mecanism de control al cetățenilor.

Acum, că majoritatea țărilor renunță la restricții și certificate verzi, Uniunea Europeană anunță introducerea identității europene digitale. Certificatele verzi au fost doar testul care au arătat elitelor globale că până și națiunile libere ale Europei au fost dispuse să renunțe la libertatea lor pentru iluzia siguranței.

N-a fost niciodată despre Covid, ci despre instalarea unei infrastructuri digitale care să facă posibilă o identitate europeană digitală. Sub pretextul sănătății publice, suntem mânați către un sistem teribil de control care va fi sfârșitul libertății personale, așa cum o știm.

Provocarea fiecăruia dintre noi, în țările noastre, este de a lupta pentru păstrarea suveranității naționale și împiedicarea transferării ei către Bruxelles.

Ceea ce vedem în Canada, cu blocarea conturilor celor protestează sau susțin protestul împotriva măsurilor regimului Justin Trudeau, se va întâmpla și în Europa, dacă nu ne opunem. Cu identitatea digitală, persoanelor li se poate bloca contul dacă au postat un mesaj în contradicție cu narativa oficială.

Onorați oaspeți, cu toții avem interese diferite, asta e clar. Dar avem un interes comun: păstrarea libertății. Libertatea de a ne urmări propriile interese ca state naționale și de a ne proteja cetățenii de elitele care vor să distrugă identitățile locale, pentru a le contopi într-o masă omogenă. Totul în numele controlului și al marii resetări.

Rămâneți fideli principiilor și națiunilor voastre. Rămâneți fideli apărării libertății!”

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

 • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
  De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

 1. Gaselnița asta cu creditul social și bugetul personal “green deal” alocat fiecărei persoane pentru carbonul folosit ce poate fi legat de identitatea electronică prin care satanistii vor putea decide dacă încă mai poți cumpăra carne sau cât mai poți merge cu mașina… , asta mă duce cu gândul la vorbele înțeleptului părinte Arsenie Boca: “CINE NU POSTEȘTE DE BUNĂVOIE, O SĂ POSTEASCĂ DE NEVOIE !”
  Deci, iată că nimic nu e întâmplător!

 2. D-le Ursan,

  Până și eu știu 2-3 americani trăitori (și) în China (și vobitori ai limbii – pare-se) de cel puțin niște ani buni.

  Unul este Jeff. J. Brown, altul este Godfree Roberts – fiecare cu pagina sa de net.

  N-ați vrea să vă înțelegeți cu ei în privința „creditului social” chinezesc, să știm și noi cu cine votăm ?

 3. e corect ce zice. Problema e ca nu ii poti opri cu iesitul in strada, decat poate daca sunt 1 milion, ceea ce nu cred. Lumea e speriata, debusolata, dezorientata, infricosata, si-a pierdut credinta.. ne fac astia din vorbe, totul este o minciuna, toata comunicarea e bazata pe reactii emotionale. Dumnezeu ne mai poate scapa, dar lumea nu mai este dispusa sa urmeze calea aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate