ACTUALITATE Prognoză meteo 3 noiembrie 2020 – vreme mohorâtă, ploioasă și rece!

Prognoză meteo 3 noiembrie 2020 – vreme mohorâtă, ploioasă și rece!

Ne așteaptă o zi mohorâtă, cu ceață, ploi pe arii extinse și temperaturi modeste în bună parte din țară. Pe parcursul nopții ceața este prezentă prin zonele montane, iar odată cu dimineața, avem condiții de ceață și prin Oltenia, Crișana, Banat, Maramureș, ceață care ar putea persista pe tot parcursul zilei.

Finalul intervalului de prognoză găsește Banatul, zonele montane, Transilvania și Maramureșul învăluite în ceață densă.

Prognoza detaliată o puteți citi pe site.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate