ACTUALITATE Prognoză meteo 24 octombrie 2020: Revin ploile!

Prognoză meteo 24 octombrie 2020: Revin ploile!

Vremea se schimbă începând cu ziua de mâine, iar primele regiuni care vor simți schimbarea sunt cele din vestul, centrul și nordul țării, acolo unde temperaturile marchează o scădere și apar și ploile, moderate cantitativ.

Odată cu orele dimineții ploile își fac apariția, la început prin nordul Crișanei, Maramureș, iar apoi, spre orele prânzului, și prin nordul și centrul Moldovei, Transilvania. Odată cu a doua parte a după amiezii precipitațiile cuprind tot Banatul, Crișana, Maramureș, Transilvania, zonele montane, iar până la finalul zilei ajung și în nordul Moldovei. Vorbim de precipitații moderate cantitativ, care, prin nordul Transilvaniei, prin Crișana, Apuseni, pot lăsa și 15 – 20 l/mp.


Prognoza detaliată o puteți citi aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate