ACTUALITATEPrognoză meteo 24 octombrie 2020: Revin ploile!

Prognoză meteo 24 octombrie 2020: Revin ploile!

Vremea se schimbă începând cu ziua de mâine, iar primele regiuni care vor simți schimbarea sunt cele din vestul, centrul și nordul țării, acolo unde temperaturile marchează o scădere și apar și ploile, moderate cantitativ.

Odată cu orele dimineții ploile își fac apariția, la început prin nordul Crișanei, Maramureș, iar apoi, spre orele prânzului, și prin nordul și centrul Moldovei, Transilvania. Odată cu a doua parte a după amiezii precipitațiile cuprind tot Banatul, Crișana, Maramureș, Transilvania, zonele montane, iar până la finalul zilei ajung și în nordul Moldovei. Vorbim de precipitații moderate cantitativ, care, prin nordul Transilvaniei, prin Crișana, Apuseni, pot lăsa și 15 – 20 l/mp.


Prognoza detaliată o puteți citi aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...