ACTUALITATEPrognoză meteo 24 octombrie 2020: Revin ploile!

Prognoză meteo 24 octombrie 2020: Revin ploile!

Vremea se schimbă începând cu ziua de mâine, iar primele regiuni care vor simți schimbarea sunt cele din vestul, centrul și nordul țării, acolo unde temperaturile marchează o scădere și apar și ploile, moderate cantitativ.

Odată cu orele dimineții ploile își fac apariția, la început prin nordul Crișanei, Maramureș, iar apoi, spre orele prânzului, și prin nordul și centrul Moldovei, Transilvania. Odată cu a doua parte a după amiezii precipitațiile cuprind tot Banatul, Crișana, Maramureș, Transilvania, zonele montane, iar până la finalul zilei ajung și în nordul Moldovei. Vorbim de precipitații moderate cantitativ, care, prin nordul Transilvaniei, prin Crișana, Apuseni, pot lăsa și 15 – 20 l/mp.


Prognoza detaliată o puteți citi aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...