ACTUALITATE Prognoză meteo 01 noiembrie 2020 – noapte cu minime negative, viscol la...

Prognoză meteo 01 noiembrie 2020 – noapte cu minime negative, viscol la munte!

Prima zi de noiembrie vine cu temperaturi minime negative pe arii extinse, cu ploi prin Moldova, Dobrogea și estul Munteniei dar și cu viscol prin zona Carpaților de Curbură.

Prima noapte de noiembrie se anunță una cu temperaturi negative pe arii extinse din țară: în zonele montane, Transilvania, Maramureș, dar și prin Banat, Crișana minimele se opresc la valori de –0 spre –2, –3 grade, în timp ce prin Oltenia, Muntenia vorbim de temperaturi de 0 – 2 grade. Minime ceva mai ridicate vor fi în Moldova, estul Munteniei și Dobrogea, unde se ating 6 – 8 grade.

Cele mai ridicate valori maxime le vom avea în Oltenia și Muntenia, unde se pot atinge 14 – 15 grade, în timp ce în restul țării nu trecem de un 9 – 11 grade. Prin zonele montane vorbim de valori de 4 – 5 grade, cu –0 spre –2, –3 grade pe creste.


Prognoza detaliată o puteți citi aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate