joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEMesia ori Baraba? Invitați: Lavinia Tec, Florentin Țuca și Mihail Neamțu. 9...

Mesia ori Baraba? Invitați: Lavinia Tec, Florentin Țuca și Mihail Neamțu. 9 aprilie, ora 18, Sala Dalles. Bilet Gratuit!

Clubul Marile Cărți vă așteaptă în data de 9 aprilie, de la ora 18, la Sala Dalles, București pentru o bucurie spirituală și o gustare intelectuală. Cu puțin timp înainte de Învierea Domnului, editura Marile Cărți pregătește lansarea unei colecții de eseuri cu titlul ,,Procesul lui Iisus: adevăr sau ideologie”, semnată de avocatul, Lavinia Tec. Lansarea de carte va avea loc în cadrul conferinței ,,Procesul lui Iisus”, prezidată de scriitorul Mihail Neamțu, avocații Florentin Țuca și Lavinia Tec.

Cel mai important proces din istoria omenirii va fi discutat și analizat dintr-o perspectivă juridică prin aportul avocaților, Florentin Țuca și Lavinia Tec, dar și dintr-un unghi teologic prin prezența scriitorului, Mihail Neamțu. Ce a însemnat condamnarea lui Iisus Hristos pentru întreaga omenire? Care au fost viciile de procedură după normele dreptului roman? Aplicarea dogmatică a legii mozaice L-ar fi scăpat pe Mântuitor?

Întreaga discuție ne va conduce spre implicațiile din prezent, atât pe plan duhovnicesc, cât și laic. Cum s-a dezvoltat spiritul de justiție de acum 2000 de ani și dacă mai există victime ale puterii?

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Conferința ,Procesul lui Iisus” organizată de Clubul Marile Cărți este un prilej de profundă cugetare în ajunul Săptămânii Patimilor și de cunoaștere a ceea ce sărbătorim la Învierea Domnului.

Sunteți așteptați, în data de 9 aprilie, de la ora 18, la Sala Dalles, în număr cât mai mare să ne bucurăm de o seară culturală și așa cum ne-a obișnuit Clubul Marile Cărți până acum, de noi prietenii și conversații cu folos.

Intrarea la eveniment este gratuită; persoanele care își rezervă bilet gratuit de pe site-ul oficial al Clubului Marile Cărți au prioritate în ocuparea locurilor.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate