Francesco Giubilei, profesor universitar, întreprinzător, editor și conferențiar, a spus într-un interviu că este impresionat de creșterea partidului AUR în sondaje, după intrarea în Parlament, scrie Romanian Global News.
Afirmațiile lui Giubilei sunt cu atât mai importante, cu cât acesta a fost introdus de către revista Forbes în topul primilor 100 cei mai influenți tineri din Italia. Tânărul intelectual colaborează cu publicații precum „The American Conservative” din Statele Unite.
Nu doar atât, dar Giubilei este membru al Comitetului Științific pentru Viitorul Europei de pe lângă Guvernul de la Roma.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
În cadrul interviului, Giubilei a mai zis că împărtășește multe dintre valorile AUR, inclusiv suveranitatea națională și importanța libertății.
Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.
„Am fost impresionat de creșterea susținerii de care are parte A.U.R. în ultima perioadă, ceea ce înseamnă că cetățenii români au înțeles autenticitatea proiectului politic și importanța unei oferte conservatoare și în România. Împărtășesc multe dintre pozițiile A.U.R., de la suveranitatea națională la importanța libertății, care este o valoare semnificativă într-o țară care a fost condusă până în urmă cu treizeci de ani de un regim comunist, așa cum este România. Însă este important și proiectul de alianțe și colaborări la nivel european pe care partidul îl pune în aplicare, înțelegând necesitatea de a crea o rețea solidă între partidele conservatoare în întreaga Europă”, a afimat Giubilei.
Profesorul a adăugat că europenii trebuie să se gândească la o Europă a națiunilor.
„ Astăzi, este dificil să vorbești despre părăsirea Uniunii Europene, însă este altceva să dorești o schimbare în UE, ceea ce este în schimb necesară. Trebuie să ne gândim la o Uniune Europeană care să fie o Europă a națiunilor și a popoarelor, și nu la o Europă centralizată de tipul Statelor Unite ale Europei. Fiecare națiune europeană are propria identitate și sunt numeroase diferențe chiar și între națiunile vecine, dar, în același timp, fiind conservatori, trebuie să identificăm fronturile de luptă comune: respectul pentru granițe, apărarea identității creștine, lupta împotriva imigrației ilegale, sunt doar câteva dintre chestiunile în privința cărora conservatorii pot colabora la nivel transnațional”, a mai explicat el.
Interviul integral poate fi citit, aici.
Na ca nu ”toata Europa blameaza AUR”, cum trambiteaza cativa zanatici extremisti fanatizati de stanga (cunoscatorii stiu cine sunt).