ACTUALITATEPrințul Charles de Wales, vizită în România. Se va întâlni cu președintele...

Prințul Charles de Wales, vizită în România. Se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis și cu MS Margareta

Prințul Charles al Marii Britanii va efectua o vizită în România, miercuri, urmând ca înaltul reprezentant al Coroanei Britanice să fie primit de președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, și de către Custodele Coroanei, MS Margareta, la Palatul Elisabeta, conform Agerpres.

Tot miercuri, Alteța Sa Regală Prințul de Wales va vizita centrul pentru refugiați ucraineni organizat la Romexpo, pentru a vedea răspunsul excelent al autorităților române la criza umanitară ucraineană a ultimelor luni. Alteța Sa Regală va fi însoțit de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Principele de Wales a vizitat Palatul Elisabeta în anii 2011, 2016, 2017 și 2018. Principele de Wales este prezent, din 1998 încoace, aproape în fiecare an în țara noastră, iar în Marea Britanie, Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate