miercuri, mai 22, 2024
ACTUALITATECel mai bogat român, Daniel Dines, în fața studenților: Fericirea vine din...

Cel mai bogat român, Daniel Dines, în fața studenților: Fericirea vine din capacitatea de a fi captivat de ceea ce faci

„Banii nu aduc fericirea” spune un vechi proverb, în care crede, în mod paradoxal, cel mai bogat român la acest moment, Daniel Dines, cofondatorul unei companii care produce miliarde de euro  anual. El s-a întâlnit cu studenții din Cluj și a dorit să le povestească cum au fost începuturile carierei sale, cum a ajuns să aibă acest profit și ce presupune, de fapt, fericirea, acea stare care nu depinde de soldul contului bancar, notează ziuadecluj.ro.

Dines le-a spus tinerilor, într-un mod normal, că „banii sunt irelevanți” și contează mai mult să fii captivat de ceea ce faci. Având această plăcere în muncă, este mult mai ușor să atingi performanța și o dată cu aceasta și banii, s-a exprimat Daniel Dines, potrivit sursei citate.

El i-a îndemnat pe tineri să citească, să simplifice informația și să se organizeze bine pentru a-și atinge obiectivele. Dines a dorit să-i motiveze, explicându-le că a fost nevoit să lucreze încă de la 19 ani.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Trebuie să simplifici informația M-a ajutat mult să fiu un om antisistem, încă din comunism. Eram sceptic cu privire la toată informația care ni se livra din comunism. La 19 ani trebuia să mă întrețin singur, făceam activități de tipul Glovo-ului de azi. Făceam 30-40 de dolari pe lună”, le-a mărturisit Daniel Dines tinerilor din Cluj.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Cel mai bogat român e patriot declarat și detestă aroganța 

Dines, care acum rulează sume fabuloase din IT, spune că nicăieri nu se simte mai bine ca în România și are o „datorie morală” față de țara natală: să povestească istoria românilor. Întrebat de studenți care ar fi mentalitatea potrivită la locul de muncă, Dines a fost precis:„cred că a fi arogant este costisitor”. El susține că oamenii trebuie să investească în ideile altor oameni, dacă vor să de dezvolte profesional, iar acest lucru l-a deprins din perioada în care lucra pentru Microsoft.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE