ACTUALITATEPrimul copil născut în 2021 în România este un băiețel din Vaslui

Primul copil născut în 2021 în România este un băiețel din Vaslui

Primul copil născut în 2021 a venit pe lume la Spitalul Județean din Vaslui, pe 1 ianuarie, la ora 01:05, anunță Antena 3.

Băiețelul s-a născut în noaptea de Revelion, la puțin timp după trecerea în anul 2021.

Bebelușul s-a născut la Spitalul Județean din Vaslui, având o greutate de 3,7 kilograme și a primit nota 10 la naștere.

Tradiția spune, precizează sursa citată, că bebelușii veniți pe lume în prima zi a anului sunt norocoși și vor avea succes în viață.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...