ACTUALITATE Primul copil născut în 2021 în România este un băiețel din Vaslui

Primul copil născut în 2021 în România este un băiețel din Vaslui

Primul copil născut în 2021 a venit pe lume la Spitalul Județean din Vaslui, pe 1 ianuarie, la ora 01:05, anunță Antena 3.

Băiețelul s-a născut în noaptea de Revelion, la puțin timp după trecerea în anul 2021.

Bebelușul s-a născut la Spitalul Județean din Vaslui, având o greutate de 3,7 kilograme și a primit nota 10 la naștere.

Tradiția spune, precizează sursa citată, că bebelușii veniți pe lume în prima zi a anului sunt norocoși și vor avea succes în viață.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 7.859 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite