ACTUALITATEPrimul copil născut în 2021 în România este un băiețel din Vaslui

Primul copil născut în 2021 în România este un băiețel din Vaslui

Primul copil născut în 2021 a venit pe lume la Spitalul Județean din Vaslui, pe 1 ianuarie, la ora 01:05, anunță Antena 3.

Băiețelul s-a născut în noaptea de Revelion, la puțin timp după trecerea în anul 2021.

Bebelușul s-a născut la Spitalul Județean din Vaslui, având o greutate de 3,7 kilograme și a primit nota 10 la naștere.

Tradiția spune, precizează sursa citată, că bebelușii veniți pe lume în prima zi a anului sunt norocoși și vor avea succes în viață.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...