vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEPreședintele Senatului, Anca Dragu (USR-PLUS): Cel mai performant guvern, care ne-a dus către...

Președintele Senatului, Anca Dragu (USR-PLUS): Cel mai performant guvern, care ne-a dus către aderarea la Uniunea Europeană, a fost Guvernul Năstase / Precizările Ancăi Dragu

Cel mai performant guvern este şi cel care ne-a dus către aderarea la Uniunea Europeană, a fost guvernul de la începutul anilor 2000, Guvernul condus de Năstase, a spus, duminică, președintele Senatului, Anca Dragu (USR-PLUS), transmite News.ro.

Întrebată duminică, la Prima TV, dacă USR PLUS ia în calcul ieșirea de la guvernare, Anca Dragu a declarat că România are nevoie de un program coerent de guvernare pe patru ani.

„Noi suntem aici să construim. Noi vrem să aplicăm programul de guvernare în care credem, pe care l-am construit. Avem sute de membrii care au contribuit la acest program şi credem că România are nevoie de un program coerent de guvernare pe patru ani. De fapt, întotdeauna am insistat, personal, pentru evitarea fragmentărilor la guvernare, fie că vorbim de un minister sau de un guvern întreg.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pentru că politicile publice fragmentate nu duc la rezultate. Știm bine că ministerele, în momentul în care se schimbă miniștrii, ministerele devin destul de greoaie și reactive. Ai nevoie de această continuitate.

Să amintim că cel mai performant guvern este şi cel care ne-a dus către aderarea la Uniunea Europeană, a fost guvernul de la începutul anilor 2000, Guvernul condus de Năstase”, a declarat Anca Dragu.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Imediat după ce declarația a apărut în spațiul public, Anca Dragu a revenit, pe Facebook, cu următoarele precizări:

„Declarația mea nu s-a referit la performanța în sens economic sau politic, așa cum se interpretează în spațiul public, ci la lungimea mandatului, şi făceam o pledoarie pentru stabilitatea miniștrilor la conducerea ministerelor pentru măcar 4 ani. De altfel, așa începea pledoaria mea şi este mai mult decât clar la ce “performanță” m-am referit: ”În momentul în care se schimbă miniștrii, ministerele devin destul de greoaie şi reactive. Ai nevoie de această continuitate. Să amintim că cel mai performant guvern este….”

Nu aveam cum să mă refer la performanța politică în interesul cetățenilor, pentru că eu consider – și s-a dovedit în justiție – că acel guvern a fost unul fără integritate, cu oameni care au plătit deja pentru corupție, care a acționat cu aroganță, motiv pentru care șeful acelui guvern a pierdut alegerile”, a scris, duminică, pe Facebook, Anca Dragu.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE