luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEPreședintele Chinei, Xi Jinping, face apel la prudență în conflictul Rusia-Ucraina: Trebuie...

Președintele Chinei, Xi Jinping, face apel la prudență în conflictul Rusia-Ucraina: Trebuie evitată extinderea războiului

Liderii politici nu ezită să-și manifeste îngrijorarea privind evoluția războiului Rusia-Ucraina Xi Jinping, președintele Chinei, a făcut un nou apel la prudență din partea tuturor statelor, cu precădere cele din Uniunea Europeană(UE), la prudență în implicarea în acest conflict, avertizând asupra consecințelor negative pe care le-ar suporta toate țările, informează Digi 24, care citează Reuters.

Oficialul Chinei a avut o dicuție cu cancelarul german Olaf Scholz, în care îi cere să se depun eforturi pentru extinderea războiului pe mapamond. China este un stat „prietenos” cu Rusia, mai ales în contextul în care acest stat a fost aspru sancționat economic de Uniunea Europeană, după ce a atacat Ucraina.

Putin a spus că Rusia va continua exporturile către China, însă, Europa ar trebui să nu uite că nu există o sursă alternativă de energie, de combustibil, care să fie suficientă. Avertizarea a venit imediat după ce mai multe state, printre care și Germania, cel mai mare importator de gaz rusesc, a anunțat „deconectarea” de la Moscova.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Și în România au fost voci care au susținut că sprijinul față de Ucraina ar trebui să fie doar civil, umanitar.  Deputatul George Simion, președintele AUR, consideră că România nu trebuie să furnizize echipament militar, pentru că nu este „războiul nostru”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Agresiunea Rusiei trebuie condamnată, dar, atenție! nu trebuie să trimitem ajutor militar și nu trebuie să implicăm România(…)să ne scărpinăm fără să ne mănânce, s-a exprimat George Simion.

Președintele chinez a lansat Germaniei invitația de a participa la conferința de „securitate globală”, care promovează „securitatea indivizibilă”, concept dezvoltat, de fapt, de Rusia, mai scrie sursa citată.

 

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate