vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEPreședintele Braziliei, Jair Bolsonaro, refuză să-și vaccineze fiica în vârstă de 11...

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, refuză să-și vaccineze fiica în vârstă de 11 ani: Ratele de deces nu justifică vaccinarea

Președintele brazilian Jair Bolsonaro refuză să-și vaccineze fiica în vârstă de 11 ani împotriva Covid-19, spunând că ratele actuale de deces nu justifică vaccinarea, potrivit Reuters. Acesta este unul dintre puținii șefi de stat care a ales să nu se vaccineze.

Jair Bolsonaro a adăugat că ministrul Sănătății, Marcelo Queiroga, va dezvălui pe 5 ianuarie modul în care Brazilia își va desfășura campania de vaccinare împotriva Covid-19 pentru copii cu vârste între 5 și 11 ani, campanie care a fost aprobată la începutul acestei luni. Președintele s-a opus acestei campanii de vaccinare a copiilor, întrucât „copiii nu au avut rate de deces care să justifice vaccinarea”.

„Am vorbit cu Queiroga despre asta. Pe 5 ianuarie ar trebui să publice o notă despre cum ar trebui să se efectueze vaccinarea copiilor. Sper că nu există nicio ingerință judiciară. Sper. Pentru că fiica mea nu se vaccinează, permiteți-mi să vă spun asta foarte clar”, a spus Bolsonaro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE