ACTUALITATEPremierul interimar, Nicolae Ciucă, se întâlnește cu ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, la...

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, se întâlnește cu ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, la Palatul Victoria

Premierul interimar, generalul Nicolae Ciucă, se întâlnește, miercuri, la Palatul Victoria, cu Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA în România, a informat Biroul de Presă al Guvernului.

Potrivit sursei citate, premierul interimar are, miercuri, o întrevedere cu ambasadorul Adrian Zuckerman, cu Kimberly Reed, preşedintele Băncii de Import-Export a SUA, şi cu Aleshia Duncan, reprezentant al Departamentului Energiei din SUA.

Întâlnirea are loc la Palatul Victoria, începând cu ora 09:00.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT