ACTUALITATEPremierul interimar, Nicolae Ciucă, se întâlnește cu ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, la...

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, se întâlnește cu ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, la Palatul Victoria

Premierul interimar, generalul Nicolae Ciucă, se întâlnește, miercuri, la Palatul Victoria, cu Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA în România, a informat Biroul de Presă al Guvernului.

Potrivit sursei citate, premierul interimar are, miercuri, o întrevedere cu ambasadorul Adrian Zuckerman, cu Kimberly Reed, preşedintele Băncii de Import-Export a SUA, şi cu Aleshia Duncan, reprezentant al Departamentului Energiei din SUA.

Întâlnirea are loc la Palatul Victoria, începând cu ora 09:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite